- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
çok teşekkürlerharikalar..:) mutluluklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürlerharikalar..:) mutluluklar
çok teşekkür ederim:Çok güzel, çok kıskandım
çok teşekkür ederimm
çok teşekkür ederim daha güzel modellerde var yukarıda yazdım site adını. siparişi alınca yazarım nasıl olduklarını bi kaç gün bekleyin
çok teşekkür ederim: renkli butik diye bir siteden sipariş verdim. bende 36 giyiyorum hiç tereddüt etmedim. bugün aradılar siparişim 2 gün içinde hazır olacakmış siparişimi alınca daha aydınlatıcı bilgiler verebilirim facebooktan renkli butik diye aratıp yaptıklarına bir bakın gerçekten harika tasarımları var
ne kadar yaptırdın canım:26:
canım ne kadara yapıldı bunlar, bi de çiçeğine alt kısmına yeşil yapraklar da ayrı bi hava katmış canım
canım hepsi çok güzel olmuşlar, renkli butiğe ulaşabileceğim bir telefon nosu varmı canım yazar mısın? bi de bu ayakkabılar rahatmı ? bi sorum daha, ordaki taç mı? nerde kullanıcaksın canım, iki düğünün mü var?
canım hepsi çok güzel olmuşlar, renkli butiğe ulaşabileceğim bir telefon nosu varmı canım yazar mısın? bi de bu ayakkabılar rahatmı ? bi sorum daha, ordaki taç mı? nerde kullanıcaksın canım, iki düğünün mü var?
teşekkür ederimçok güzeller ya bayıldım Tekrar gelin olmaya heveslendim
ayakkabılarınaaaa bayıldım yaaa, çok mutlu olursun inşallah