• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ayakkabım ve buketim

çok teşekkür ederim::1: renkli butik diye bir siteden sipariş verdim. bende 36 giyiyorum hiç tereddüt etmedim. bugün aradılar siparişim 2 gün içinde hazır olacakmış siparişimi alınca daha aydınlatıcı bilgiler verebilirim:1: facebooktan renkli butik diye aratıp yaptıklarına bir bakın gerçekten harika tasarımları var:1:

canım ne kadara yapıldı bunlar, bi de çiçeğine alt kısmına yeşil yapraklar da ayrı bi hava katmış canım:31:

çiçek çiçek ÖZELDEN MESAJ ATMIŞSIN AMA CEVAP VEREMİYORUM. BANA BİR ARKADAŞIM TAVSİYE ETTİ BENDE FACEDEN BULDUM SİPARİŞ VERDİM. AYAKKABI 200 TL BUKET 85 TL:1::1: İSTEDİĞİN ŞEKİLDE SİPARİŞ VEREBİLİRSİN. HERŞEYİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR SORUP SİPARİŞ ALIYORLAR.

Son düzenleme:
$1925201_367890323352822_994830466_n.jpg $1920358_367890560019465_293361602_n.jpg
işte cicilerim hazır:1:

Son düzenleme:
canım hepsi çok güzel olmuşlar, renkli butiğe ulaşabileceğim bir telefon nosu varmı canım yazar mısın? bi de bu ayakkabılar rahatmı ? :12: bi sorum daha, ordaki taç mı? nerde kullanıcaksın canım, iki düğünün mü var?

https://www.facebook.com/pages/Renkli-Butik/166650023476854 Ben bu adresten ulaştım tel no da vermişlerdi ama silmişim:17:
ayakkabıları henüz denemedim fakat bi arkadaşım daha önce giymişti rahat olduğunu söyledi. bende ayakkabıları alınca fikrimi paylaşırım sizinle:1: evet taç yaptırdım 2 düğün olacak memleketimdeki düğünde önce gelinlik giyicem sonra bindallı o yüzden duvak takmayacağım:1:

canım hepsi çok güzel olmuşlar, renkli butiğe ulaşabileceğim bir telefon nosu varmı canım yazar mısın? bi de bu ayakkabılar rahatmı ? :12: bi sorum daha, ordaki taç mı? nerde kullanıcaksın canım, iki düğünün mü var?

Ayakkabılarımı dün aldım çok rahatlar hepsi çok güzel olmuş içime sindi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim:1:

canım bende çok beğendim bende yaptıracam :) ama kararsızım ya renk konusunda :(

canım bende çok beğendim bende yaptıracam :) ama kararsızım ya renk konusunda :(
renk seçeneği oldukça fazla hatta benim beğendiğim yeşilbi takım vardı aklım kaldı çok güzeldi dur sana foto atım:1:

$1383664_312877348854120_24471582_n.jpg

Back