• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Ayakkabım ve buketim

Bu güzelliklere sahip gelinin,gelinliğinide merak ettim doğrusu:26::34:

çok teşekkür ederim:1: bu iki gelinlik arasında kararsız kaldım:ssz:
$p17m3pcncq1pia1d1e1dee1fbove82.jpg Eki Görüntüle 985587

elifim45 dugun ne zamam :) ayrica gelinlikler hangi markaya ait ozelden paylasabilir misin canim :) benim dugunum de agustosta hihi :)

elifim45 dugun ne zamam :) ayrica gelinlikler hangi markaya ait ozelden paylasabilir misin canim :) benim dugunum de agustosta hihi :)

Maalesef özelden mesaj atamıyorum. Düğüne çok az kaldı Mayısta:1: marka ismi verebiliyor muyum bilmiyorum:17:

harikalar..:) mutluluklar

canım çok güzeller ikisi de, ayakkadını giydin nasıl rahat mı bu model? bi de fiyatları ne? nerden sipariş verdin? benim ayağım 36-37 o yüzden siparişte tereddütlüyüm..:31:
çok teşekkür ederim::1: renkli butik diye bir siteden sipariş verdim. bende 36 giyiyorum hiç tereddüt etmedim. bugün aradılar siparişim 2 gün içinde hazır olacakmış siparişimi alınca daha aydınlatıcı bilgiler verebilirim:1: facebooktan renkli butik diye aratıp yaptıklarına bir bakın gerçekten harika tasarımları var:1:

Son düzenleme:
Sorman bile hataaa çook güzeeel masAllah diyeyimde nazar değmesin..nerde ne kadara yaptırdınn. bende bundan istiyoruumm..:2: :2:

çok teşekkür ederim daha güzel modellerde var yukarıda yazdım site adını. siparişi alınca yazarım nasıl olduklarını bi kaç gün bekleyin:1:

Son düzenleme:
Back