- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
Teşekkür ederimCanım çiçeğine bayıldım ayakkabılar da çok şeker hayırlı olsun.
😊
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimCanım çiçeğine bayıldım ayakkabılar da çok şeker hayırlı olsun.
merhaba. ilk defa konu açıyorum. fikirlerinize ihtiyacım var. ayakkabım ve buketim nasıllar sizce?
Eki Görüntüle 974680 Eki Görüntüle 974677
teşekkür ederimÇok tatlılar :)
Bu güzelliklere sahip gelinin,gelinliğinide merak ettim doğrusu:26:
çok teşekkür ederim bu iki gelinlik arasında kararsız kaldım
Eki Görüntüle 985586 Eki Görüntüle 985587
ikincisi daha hoş ama keşke yaka kısmı birincisi gibi olsaçok teşekkür ederim bu iki gelinlik arasında kararsız kaldım
çok teşekkür ederim bu iki gelinlik arasında kararsız kaldım
elifim45 dugun ne zamam :) ayrica gelinlikler hangi markaya ait ozelden paylasabilir misin canim :) benim dugunum de agustosta hihi :)
Teşekkür ederimcanım çook hoş görünüyor aşkla giy bel kurdeleni de pembe yapp
merhaba. ilk defa konu açıyorum. fikirlerinize ihtiyacım var. ayakkabım ve buketim nasıllar sizce?
Sorman bile hataaa çook güzeeel masAllah diyeyimde nazar değmesin..nerde ne kadara yaptırdınn. bende bundan istiyoruumm..:2: :2:merhaba. ilk defa konu açıyorum. fikirlerinize ihtiyacım var. ayakkabım ve buketim nasıllar sizce?
çok teşekkür ederim: renkli butik diye bir siteden sipariş verdim. bende 36 giyiyorum hiç tereddüt etmedim. bugün aradılar siparişim 2 gün içinde hazır olacakmış siparişimi alınca daha aydınlatıcı bilgiler verebilirim facebooktan renkli butik diye aratıp yaptıklarına bir bakın gerçekten harika tasarımları varcanım çok güzeller ikisi de, ayakkadını giydin nasıl rahat mı bu model? bi de fiyatları ne? nerden sipariş verdin? benim ayağım 36-37 o yüzden siparişte tereddütlüyüm..
Sorman bile hataaa çook güzeeel masAllah diyeyimde nazar değmesin..nerde ne kadara yaptırdınn. bende bundan istiyoruumm..:2: :2:
çok güzel canım ayakkabı şahane olmuş hatta