• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı yarası

siyah günlük peddemi var :44::44::44::44:

Evet siyah iç çamaşırıyla kullanmak için. Bende ilk duyduğumda pek komiğime gitmişti, ama hepsinden fazla işe yarıyor. Zaten derinin sıcaktan şişip incelmesiyle hassas hale geliyor. Aslında üretilen tüm ayakkabıların o kısmında bir ek olsa fena olmaz.:31:

Evet siyah iç çamaşırıyla kullanmak için. Bende ilk duyduğumda pek komiğime gitmişti, ama hepsinden fazla işe yarıyor. Zaten derinin sıcaktan şişip incelmesiyle hassas hale geliyor. Aslında üretilen tüm ayakkabıların o kısmında bir ek olsa fena olmaz.:31:

valla ayakkabiya koymaktan cok siyah olmasi ilgimi cekti :1: netten baktim ama bulamadim cok merak ettim:52:

Ürün tutmamış kaldırılmış demek ki. Bende kotex firmasının ürettiğinden vardı yıllar önce almıştım. Ne yapalım beyaz kullanırız artık:9:

Hepinize çok teşekkür ederim. Nexcarenin ayak bandından aldım.1 taneyle acı hissettim biraz 2 tane yapıştırdım ve çok memnun kaldım çok sağolun :)

Günlük ya da normal ped yapıştırıyorum ben yara bandı sağlam tutmuyor çünkü. En azından benimkinde öyle. Ayakkabının sürten kısmına yapıştırıyorsun, ayakkabın siyah ya da koyu renkli ise siyah günlük pedler işini görür.Çıkarmak durumunda kalırsan da kötü görünmez.:31:

:53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Back