Ayakkabı yarası

eylulum456

Süslüüü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2011
233
0
46
İzmir
Merhaba.Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.Ayakkabı ayağımın arkasını vurdu ve yara yaptı çok acıyor spor ayakkabı bile acıtıyo.bugn ve yarın da topuklu ayakkabı giymek zorundayım bir çözümü var mıdır ? Önerilerinizi bekliyorumm.

Ben böyle durumlarda makyaj temizleme pamuklarını ayakkabıdan görünmeyecek şekilde ayarlayıp yara olan yere yara bandıyla yapıştırıyorum...İki katta yara bandı yapıştırınca hissetmiyorsun acıyı... Ama üzerine çorap giyki kaymasın yürüdükçe...

teşekkür ederim pamuk yapıştırmayı denemiştim ama kaymıştı ama yine deneyeceğim çok sağol :)

bence topuklu ayakkabının arkası kapalı olsun arkasına pamuk koyar giersin iyi olabilir bi d ayağının arkasına yara bandı yapıştır hissetmezsin ağrıyı bugünler geçtikten sonra d ayağını bol bol dinlerdir çok yürüme rahatlasın biraz ayağın

valla hepinizze tek tek çok teşekkür ederim ilk yardım gibisiniz :) Ayakkabının arkası kapalı. Hepsini tek tek deneyeceğim. Evet normal pamuk kullanmıştım makyaj pamuğu kullanayım bir de en iyisi.

valla hepinizze tek tek çok teşekkür ederim ilk yardım gibisiniz :) Ayakkabının arkası kapalı. Hepsini tek tek deneyeceğim. Evet normal pamuk kullanmıştım makyaj pamuğu kullanayım bir de en iyisi.

Dene dene Makyaj pamuğu yuvarlak olduğu için ayakkabıdan görünüyor bu yüzden bantın üstünde kalacak kısmı ayakkabıya göre ayarlayıp kesmen gerekiyor ki görünmesin dışardan... Kenarlarından da kesersen birazcık bantın yapışkanlı kısmını kapatmaz kolay yapışır Bantın üstüne bir bant daha yapıştır seni saatlerce rahat ettirir... Ama ayakkabıdan görünmesin

Çözüm çok basit hemen watsons'a ya da bir eczaneye gidiyorsun elips şeklindeki ayak bantlarından alıp yapıştırıyorsun ayağına, stretch film inceliğinde olmasına aldırma o ayağının su topladığı bölgede şişerek arada tampon bölge oluşturuyor acıyı önleyip, ayağını iyileştiriyor ve dışarıdan gözükmüyor. Markanın ismini hatırlayamamıştım nexcare gel strip'miş

Son düzenleme:
yarabandına ek olarak ayağınıza tam oturan bi topuklu ayakkabı giyin azıcık boşluk bile yürüdükçe müthiş acılara sebep olabiliyor..:18:

Bu harikaymış

pin_up_girl

bahsettiğiniz yuvarlar küçük ortasında pamuk olan bantlardan mı ?

equator_swl

tam oturuyor ayakkabı hatta ayaklarım şişmiş biraz zor bile giriyor.Buz koyuyorum bakalım

evet xxmutluxx tüm öneriler müthişş :)

Hayır canım topuğu kapatıcak genişlikte bir elips şeklinde benim bahsettiğim, bak böyle gözüküyor kutusu

Günlük ya da normal ped yapıştırıyorum ben yara bandı sağlam tutmuyor çünkü. En azından benimkinde öyle. Ayakkabının sürten kısmına yapıştırıyorsun, ayakkabın siyah ya da koyu renkli ise siyah günlük pedler işini görür.Çıkarmak durumunda kalırsan da kötü görünmez.

Son düzenleme:

bu çok ilginç geldi hiç düşünmemiştim :))

merhaba , yeni katıldım aranıza ,benimde sıkça karşılaştıgım durum ,yeni ayakkabı alıp ,alışana dek ayaklarım mahvolurdu , daha sonraları bu sıkıntıyı yaşamadım , bende ayakakbının topuk gelecek kısmına ya , pamuk , yada peçete koyup yükseltirdimm vuracak kısmı yukarda kaldıgı için , artık yaşamıyorum bu sıkıntıyı.

siyah günlük peddemi var :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…