• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayakkabı vurması izi

oglananasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
621
2
96
37
İstanbul
arkadaşlar geçen sene bir ayakkabım ayağımı çok fena vurmuştu soyuldu vs. iz kaldı bütün kış hala daha geçmediarkada topuğumun üstünde bileğime yakın yer koyu renk ve çok çirkin görünüyor çözümü olan var mı

bende de var ya :sinifsinif: 1 numara büyük alıyorum vurmasın diye spor ayakkabıda alsam vuruyor :sinifsinif:

banyodan çıkınca törpülüyorum o yeri ayak törpüsüyle renk gitti ama iz kalıo biras

kızlar vurmaması için ayakkabıya bebek pudrası döküp yumuşatın iyi geliyomuş :) benm en büyük sorunum o :( hangi ayakkabı olursa olsun yapıyo artık alıştım:)

ay evet ıgrenc amele ayagı gıbı duruyo vala erkek arkadasımdan utandım gecenlerde noldu senın ayaklarına dedı parmaklarımda bıle o izler var :kedi:

ben de var bu sorun nasıl ayakkabı giyersem giyeyim vuruyo su topluyo sonra izler kalıyo
bebek budrasını deneyelim bakalım

aynen yaa 2sene önce filan giydiğim topuklu ayakkabı ayagımı vurmustu bende onemseyıp cıkarmamıstım o kadar kotu olmustu kı kanamıstı hatta. 2sene olmasına ragmen hala gecmedı ızı.ıgrenc duruyor ya:S

Back