ayakkabı numarası ile yaşını bul (ilginç)

39 ayakkabı numaram yaşım 22 ama bana çıkarttığı sonuç 3920 maalesef yanlışşşşşş

arkadaş açıklamış kızlar niye eksik çıktığını sağol cici;valla güzel hesap benimde eksik çıktı olsun canım yaşın ne önemi var ruhumuz genç olsun:teytey:

ben 18 yaşındayım 19 a girecem 16 çıktı demek ben yaşımı yanlış biliyormuşum:dance:
böylesi daha iyi sağolasın canım

tatlım ayakabı nımaram doğru ama yaşım yanlış çıktı.ben 33 değil 35 yaşındayım.ama ilginçti.

3723 yalnış çıktı ama ayakkabı no doğru yaş küçük...

canım benim ayakkabı nosu doğru ama ah keşke çıkan yaşta olsam diyorum yaş 30 çıkyı daha 2 gün önce 32 ye girdim

Arkadaşlar yaşı 2 yaş küçük çıkarıyor.Biz çıkan sonuca 2 ekleyelim lütfen o zaman doğru sonucu buluruz....

3831 beni iki yaş küçük gösterdi bunu çok sevdim.
:smiley-cool::smiley-cool:

Allah Allah ben yapamadım galiba 3821 çıkıyo ama ben 85 doğumluyum 23 olması gerek değil mi??

seni ciiin aklın iyi çalışıyora.s. ama dedğin doru zaten doğum yılımı aykkabı numaramı griorum herşey hesaplama içinde mevcut iki matemetik oyunuyla tufaya düşürüolar şakkıdı

Son düzenleme:
2 yaş küçük çıktı :roflol:

benım ayakkabu numaram dpgru cıktı ama yasım ıkı yas küçük çıktı. belkı yanlıs yapmısımdır dıye annemınkılerıde yaptım oda benımkı gibi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…