- 4 Temmuz 2019
- 179
- 35
- 98
- Konu Sahibi Tarantlarr
Merhaba ;Ayakkabı ter kokusu nasıl giderilir ? Basitçe ve gerçekten işe yarar çözüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczanede papatya adında bi toz var ayakkabi içinde ondan döküyorsun ve asla ayakta toz olduğu gözükmüyor gün içinde kendi kendine kayboluyor zaten bizde inanılmaz derecede işe yaradıMerhaba ;Ayakkabı ter kokusu nasıl giderilir ? Basitçe ve gerçekten işe yarar çözüm
BundanAyakkabı için papatya mı diyeceğim sadece Deneyeceğim teşekkürler
Bide bu renk fark etmiyor sanırım trendyolda bunu buldum yorumlara bakabilirsiniz hattaAyakkabı için papatya mı diyeceğim sadece Deneyeceğim teşekkürler
Kekik yağı ve utalk pudra..Merhaba ;Ayakkabı ter kokusu nasıl giderilir ? Basitçe ve gerçekten işe yarar çözüm
Zor mu ayol bu Başka nasıl arınacak ayakkabı terden kirden. Bir hafta on güne yıkanır yazın düzenli olarak. Diğer mevsimler daha uzun süre beklenebilir. Sporlar makineye diğer türler elde yıkanır.Basit çözüm ?
evet üşengeçlere elde yıkamak zorZor mu ayol bu Başka nasıl arınacak ayakkabı terden kirden. Bir hafta on güne yıkanır yazın düzenli olarak. Diğer mevsimler daha uzun süre beklenebilir. Sporlar makineye diğer türler elde yıkanır.
Ama o tozlar bilmem neler bir süre idare eder. Pis ayakkabılar yıkanacak. Bak ben de tembelin dibiyim ama bu da mecburi bi temizlik isi.evet üşengeçlere elde yıkamak zor
dereye inip çitilemiyosunuz sonuçta yıkamak zor mu geldiBasit çözüm ?
Aynen öyleYika diyenlere baya güldüm. Arkadaşlar ne kadar sabunlarla yikasan da siniyor bazılarının ayağına koku. Özellikle uzun süre kapalı ayakkabı giymek zorundaysaniz. Benim kuzenim var takıntılı derecede titiz ama o bile aynı şeyden sikayetciydi.
Ama sonunda buna başkasından duyduğu çok basit bir yontemle çözüm bulmuş. Ayakkabısının içine giymeden karbonat serpistiriyor sonra giyiyor ne koku kalmış ne başka bişey