AYAKKABI,ÇANTA,AKSESUAR

shopgard

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
72
5
13
39
TERGAN marka 39 No ayakkabı. fiyat etiketi üzerinde.

309 TL .aldım ama giyemiyorum.seyahatteyken almıştım şimdi geri gidip değiştirmem imkansız.bu yüzden buradandeğerlenebilir diye düşündüm bari bir işe yarasın. 80'e vericem.

Eklentiler

• image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 225
  • image.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 225
  • image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 234
Son düzenleme:
39 No. 20 TL
39 No 15 TL
de vib marka çanta etiketi üzerinde (109.90 TL) 50 TL ye vericem. Sırt çantası 10 TL
Bilgisayar ve sırt çantası 15 TL

Asus fonepad.hem tablet hem telefon özelliği var.dolayısıyla şarjı akıllı telefonlara göre çok daha dayanıklı.ürün özellikleri dosyada var.fiyat 550 TL pazarlıksız.arıza yok.kılıfıyla beraber verilecektir.izmirde oturuyorum elden alışveriş yapılabilir.

Eklentiler

• image.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 182
  • image.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 210
Lg akıllı telefon.Ben 500 TL ye almıştım şu an daha pahalı sanırım 200 e vermeyi düşünüyorum.sağlam ve temiz telefon.

Var canım aslında çok.yavaş yavaş ekliyorum.ayakkabı,takı,elbise,tişört,bluz,ne tür şeyler arıyorsun.onlardan eklemeye başlayayım.

ayakkabıların büyük sanırım ben 36-37 giyiyorum trenckot olabilir ceket tarzı olabilir

S/m beden baharlık mont 35 TL
M beden rüzgarlık 10 TL
Tommy eşofman takımı S beden 25 TL
S beden elbise sıfır etiketi üstünde baharlık. 8 TL
Kısa ceket standart beden 5 TL sıfır ürün
Relax mode S/ m eşofman takımı Saten .20 TL
M beden 10 TL

10 TL
Tunik 5 TL
M beden 5 TL
M beden 3 TL
3 TL
S beden sıfır ürün 4 TL
Lee marka S beden sıfır ürün 4 TL
S/ m uyumlu 5 TL

Canım kargomu aldım ..ürünlere bayıldım Tertemiz şahaneee..Hediyelerine de bayıldım..Çok düşüncelisin..
Doa'nın müdavimleriyim zaten..shea butter'ı da çok sevdiğim bir ürün..Onlarıda bu platformda tanıdım yaklaşık 3 senedir ürünlerini severek kullanıyorum...Tekrar tekrar teşekkür ediyorum..Takipteyim seni.. sevgilerimle..

canım çok sevindim güle güle kullan:) daha nice alışverişlere inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…