AYAKKABI,ÇANTA,AKSESUAR

shopgard

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
72
5
13
39
TERGAN marka 39 No ayakkabı. fiyat etiketi üzerinde.

309 TL .aldım ama giyemiyorum.seyahatteyken almıştım şimdi geri gidip değiştirmem imkansız.bu yüzden buradandeğerlenebilir diye düşündüm bari bir işe yarasın. 80'e vericem.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 225
  • image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 224
  • image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 234
Son düzenleme:
image.jpg 39 No. 20 TL
image.jpg 39 No 15 TL
image.jpg de vib marka çanta etiketi üzerinde (109.90 TL) 50 TL ye vericem. image.jpg Sırt çantası 10 TL
image.jpg image.jpg Bilgisayar ve sırt çantası 15 TL

Asus fonepad.hem tablet hem telefon özelliği var.dolayısıyla şarjı akıllı telefonlara göre çok daha dayanıklı.ürün özellikleri dosyada var.fiyat 550 TL pazarlıksız.arıza yok.kılıfıyla beraber verilecektir.izmirde oturuyorum elden alışveriş yapılabilir.
image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 182
  • image.jpg
    image.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 210
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Lg akıllı telefon.Ben 500 TL ye almıştım şu an daha pahalı sanırım 200 e vermeyi düşünüyorum.sağlam ve temiz telefon.

Var canım aslında çok.yavaş yavaş ekliyorum.ayakkabı,takı,elbise,tişört,bluz,ne tür şeyler arıyorsun.onlardan eklemeye başlayayım.

image.jpg image.jpg S/m beden baharlık mont 35 TL
image.jpg M beden rüzgarlık 10 TL
image.jpg Tommy eşofman takımı S beden 25 TL
image.jpg S beden elbise sıfır etiketi üstünde baharlık. 8 TL
image.jpg Kısa ceket standart beden 5 TL sıfır ürün
image.jpg image.jpg image.jpg Relax mode S/ m eşofman takımı Saten .20 TL
image.jpg M beden 10 TL

image.jpg 10 TL
image.jpg Tunik 5 TL
image.jpg M beden 5 TL
image.jpg M beden 3 TL
image.jpg 3 TL
image.jpg S beden sıfır ürün 4 TL
image.jpg Lee marka S beden sıfır ürün 4 TL
image.jpg S/ m uyumlu 5 TL

Canım kargomu aldım ..ürünlere bayıldım ;)Tertemiz şahaneee..Hediyelerine de bayıldım..Çok düşüncelisin..
Doa'nın müdavimleriyim zaten..shea butter'ı da çok sevdiğim bir ürün..Onlarıda bu platformda tanıdım yaklaşık 3 senedir ürünlerini severek kullanıyorum...;)Tekrar tekrar teşekkür ediyorum..Takipteyim seni..;) sevgilerimle..

Canım kargomu aldım ..ürünlere bayıldım :KK66:Tertemiz şahaneee..Hediyelerine de bayıldım..Çok düşüncelisin..
Doa'nın müdavimleriyim zaten..shea butter'ı da çok sevdiğim bir ürün..Onlarıda bu platformda tanıdım yaklaşık 3 senedir ürünlerini severek kullanıyorum...:KK66:Tekrar tekrar teşekkür ediyorum..Takipteyim seni..:KK66: sevgilerimle..

canım çok sevindim güle güle kullan:) daha nice alışverişlere inşallah:))

Back