Ayak tırnak mantarı için ne yapabilirim? 🥹

Drops

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
71
34
29
Kızlar bugün ayak sağlığı merkezine gittim. Sadece üst temizlik için 3 bin tl istedi. Hamilelik durumum olduğu için ilaç kullanamıyorum. Bu yüzden sadece tırnak cilası kullanabilirim.
Buda tedavinin aylar sürmesi demek..
Her ay 3 bin tl tedaviye verirsem. 1 sene de 36 bin yapar.. E arada zam yedi desek 45 bini bulacak…

Zaten bebek bekliyoruz böyle bir masrafa şu an giremem..
Özel de dermatoloğa gitsem daha uyguna gelir mi?

Pes doğrusu 3 bin çok fazla gerçekten. Hangi şehirde gittiniz yani ben bu kadar yüksek ilk defa duyuyorum. Bulunduğunuz şehirdeki başka ayak sağlığı merkezlerine sorun ya da kendiniz elektrikli törpü makinesi alıp yapabilirsiniz. İyice temizledikten sonra da düzenli olarak cila sürersiniz. Hatta törpü makinesi almadan normal törpü ile bile temizleyebilirsiniz tabii biraz uzun sürer.

Şehir Hastanesi'nde ya da üniversite hastanelerinde de çok çok iyi dermatologlar var bi araştırın şehrinizde illaki popüler bir doktor vardır. Geçmiş olsun

Ayağınızı elma sirkeli suya koyup bekletin bendede var sadece 1 kez yaptım devamlı yapsaydım geçerdi belki internette bir sürü kür var ama üstünü oydurmak galiba yeterli olmuyor tabletlerle tedavi olmak lazım sanırım tek tırnağım maf oldu benimde ojelerle kapattım

Elma sirkesi ve kınayı karıştırıp mantarlı bölgeye sürüp, bütün gece bekletip sabah yıkayın. Haftada bir tekrarlayın.

Bende tırnak mantarı sorunu yaşamıştım. çok araştırdım ve bir jel buldum yorumları çok güzel olduğu için almıştım ve gerçekten faydasını görmüştüm. Ama hamilerle kullanabilir mi emin değilim. İstersen bir araştır.

Aynısefa kremi sürün, benimkisini 2 haftada bitirdi. Ki düzenli kullanamadım Aklıma geldikçe sürdüm.

2 birim hindistan cevizi yağının içine 1 birim kekik yağı ve 1 birim çay ağacı eklenecek. bu karışım kulak çöpüyle tırnağa sürülecek. ben böyle şifa buldum. tırnağım tamamen iyileşti. hem de çok ucuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…