• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayak kokusu

daphnesimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
93
2
48
Ankara
ayaklarım soğuk soğuk terliyor ayağım evdeyken dışardeyken kokuyor yıkasam da bişey değişmiyor psikolojim bozuldu ne yapmam lazım

ayakkabına bebek pudrası dokebılırsın cnm..ya da orıflamede gormustum ayaklar ıcın pudra sprey krem felan vardı onları denesen

ayakkabına bebek pudrası dokebılırsın cnm..ya da orıflamede gormustum ayaklar ıcın pudra sprey krem felan vardı onları denesen

canım evde ne yapcam dışarda pudra olur da oriflame in ürünlerini herkes yazmış ama benimki normal insan ayağı gibi değil:27:yani aşırı kokuyor canım çok mutsuzum ya

Eczanelerde ayakkabılar için kullanılan tozlar var canım 3 ay kokuyu sıfırlıyor. Erkek kardeşimden biliyorum, evde de kokmaz. :9:

ayaklarım soğuk soğuk terliyor ayağım evdeyken dışardeyken kokuyor yıkasam da bişey değişmiyor psikolojim bozuldu ne yapmam lazım

2008 de polarisin lanet çizmesini giyene kadar ayaklarımda hiçbir problem yoktu. olamaz böyle bir çizme dükkandan alıp geldiğimde bile tuhaf kimyasal bir kokusu vardı. maalesef ne bulsak kalite, sağlık demeden alır olduk. çizmeyi ayakkabılığa bırakamıyordum onu koyabileceğim tek yer balkondu. sadece 1-2 ay sonra ayaklarım tanınmaz hale geldi sürekli terliyo, orjinal deri ayakkabılarımı bile 1 sezon giyebiliyorum ertesi yıla kalmıyo. 1 kere hata yaptım yüzlerce lira ayakkabılara veriyorum. ben eczaneden terlemeyi engelliyici bi karışım alıyorum eczacının kendi hazırladığı bir karışım. haftada 1 kere duştan sonra ayağıma sürüyorum 1 hafta problem yok lakin olurda sürmeyi unutursam yine başa dönüyorum.:43:

Back