• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayak izi cikartan hali

eada16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2018
8
0
1
38
kizlar merhaba evime aldigim her hali ayak izi yapiyor cinnet gecirme noktasina geldm hepsini iade ettim sizin halilarinizda oyle mi

Benim salon halım da böyle ama diğer halılarımda bu sorun yok. Gerçi benim için salon halımda ayak izi çıkıyor olması da bir sorun değil :KK48:

Benim salon halım da böyle ama diğer halılarımda bu sorun yok. Gerçi benim için salon halımda ayak izi çıkıyor olması da bir sorun değil :KK48:
yaa nekadar guzel sorun olmamasi ama benim icin problem malesef hic hos bir goruntu olusturmuyor markasi neydi sizinkinin

kizlar merhaba evime aldigim her hali ayak izi yapiyor cinnet gecirme noktasina geldm hepsini iade ettim sizin halilarinizda oyle mi
Maleseff hergun temizlememe ragmen sanki aylardir temizlenmiyor gibi sozde bide unlu bi marka cok pisman oldum aldigima:KK20:

yaa nekadar guzel sorun olmamasi ama benim icin problem malesef hic hos bir goruntu olusturmuyor markasi neydi sizinkinin
Eko Halı markası. Diğer halılarıma kıyasla çok daha pahalıya aldık, özel bir halı vs diye ama üzerinde yüründüğünde terlik, ayak izi çıkıyor. Hatta ayak parmaklarının izi bile belli oluyor. Sadece süpürünce düzeliyor, o da bir günlüğüne. Evi süpürünce eşim hemen farkediyor bu yüzden :KK48:

Ben hiç takmıyorum ama diyorum ya, siz de takmayın. Dünya'ya temizlik yapmaya gelmedik. Aman iz oluyorsa olsun, tek derdimiz de bu olsun :KK48:

evet angora tarz hali beyaz rengni aldim geldim 1 hafta kullandim ama tahamul edemedim o goruntuye geri verdim cokta begenmistm aslinda
Ben pudra pembesini almistim aslinda hali cok guzel leke falan tutmuyo ama ayak izi cok sinir bozucu benim 4 tane bide :(

Back
X