Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa nekadar guzel sorun olmamasi ama benim icin problem malesef hic hos bir goruntu olusturmuyor markasi neydi sizinkininBenim salon halım da böyle ama diğer halılarımda bu sorun yok. Gerçi benim için salon halımda ayak izi çıkıyor olması da bir sorun değil![]()
Maleseff hergun temizlememe ragmen sanki aylardir temizlenmiyor gibi sozde bide unlu bi marka cok pisman oldum aldigimakizlar merhaba evime aldigim her hali ayak izi yapiyor cinnet gecirme noktasina geldm hepsini iade ettim sizin halilarinizda oyle mi
markasi nedir acaba bide tek renk hali miMaleseff hergun temizlememe ragmen sanki aylardir temizlenmiyor gibi sozde bide unlu bi marka cok pisman oldum aldigima![]()
Evet tek renk angoramarkasi nedir acaba bide tek renk hali mi
evet angora tarz hali beyaz rengni aldim geldim 1 hafta kullandim ama tahamul edemedim o goruntuye geri verdim cokta begenmistm aslindaEvet tek renk angora
bastiginiz yer yurudugunuz yer kirli gibi renk degistiriyorHalıda ayak izi nasıl oluyor ya![]()
Eko Halı markası. Diğer halılarıma kıyasla çok daha pahalıya aldık, özel bir halı vs diye ama üzerinde yüründüğünde terlik, ayak izi çıkıyor. Hatta ayak parmaklarının izi bile belli oluyor. Sadece süpürünce düzeliyor, o da bir günlüğüne. Evi süpürünce eşim hemen farkediyor bu yüzdenyaa nekadar guzel sorun olmamasi ama benim icin problem malesef hic hos bir goruntu olusturmuyor markasi neydi sizinkinin
Ben pudra pembesini almistim aslinda hali cok guzel leke falan tutmuyo ama ayak izi cok sinir bozucu benim 4 tane bideevet angora tarz hali beyaz rengni aldim geldim 1 hafta kullandim ama tahamul edemedim o goruntuye geri verdim cokta begenmistm aslinda
ayyy 4 tane ne diyim insallah gozun alisir ben arastiriyorm umarim bulabilirm iz cikartmayan tek renk haliBen pudra pembesini almistim aslinda hali cok guzel leke falan tutmuyo ama ayak izi cok sinir bozucu benim 4 tane bide![]()
Insallah:) sanirim tek renkliler oyle oluyor digerlerinde bi sorun yok desenlide var onlarda olmuyorayyy 4 tane ne diyim insallah gozun alisir ben arastiriyorm umarim bulabilirm iz cikartmayan tek renk hali
ama desenlide salonuma uymuyor ben napicam bilmiyorumInsallah:) sanirim tek renkliler oyle oluyor digerlerinde bi sorun yok desenlide var onlarda olmuyor
Hali örtüsü kullanabilirsin canim ben son care onu aldim duz renk odaama desenlide salonuma uymuyor ben napicam bilmiyorum
biraz daha bakinayim bakalim olmazsa bende oyle yapicam artk koltuklari degistirelim en iysiHali örtüsü kullanabilirsin canim ben son care onu aldim duz renk oda