ayak işaret parmağım baş parmağımdan daha büyük :(

gri00

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
271
5
118
29
kızlar benim ayak işaret parmağım baş parmağımdan daha büyük hemde resmen gözle görülür biçimde daha uzun. azcık uzun olsa neyse dicemde çok kötü duruyo napabilirim çok takıyorum ayaklarım çok güzel ama işte o parmağım yüzünden hiç açık ayakkabı giyemiyorum

bence üzülmene gerek yok o parmağı uzun olan o kadar çok insan varkii hemen hemen 2 kişiden birinin o parmağı uzundur diyebilirim sana çevremde hemen herkesinki öyle

bence üzülmene gerek yok o parmağı uzun olan o kadar çok insan varkii hemen hemen 2 kişiden birinin o parmağı uzundur diyebilirim sana çevremde hemen herkesinki öyle

ama benim çevremdekilerin nerdeyse hepsinin baş parmağıyla işaret parmağı ya eşit yada baş parmağı daha uzun

Bende de öyle ama gayette açık ayakkabı giyiyorum sen fazla kafana taktığın için sana çok çirkinmiş gibi geliyor.emin ol başkaları bunu dikkatle incelemediği sürece farketmiyolar.açık ayakkabı giyeceğin zaman oje sür,frenchde olabilir,bölelikle daha bakımlı gözükecektir ayakların.uzunmuş kısaymış kimsenin o kadar gözüne batmıcaktır.sadece bakımsız ayakta biraz daha göze batıyor bu durum

benimkide aynı sekılde gözle gorulur bıcımde dıgerlerınden buyuk ama hıc ayakkabı gıymeme engel olmuyo
sen onu sureklı dusundugun ıcın oyle gözüne cırkın gelıyo bence
ben de bı ara goguslerıme takmıştım cok kucuk dıye
neler yaptım estetık dışında baktım oacak gıbı degıl vazgectım neysekı ben vazgecınce takıntımda gectı
suan onlarla barısıgım
bide gecen bı yerde okudum bılım adamları bes tıp ayak modelı bulmuşlar bızımkı yunan modelı oluyomus
ne alakaysa
yanı bence dusunmemeye calıs yapcak bısey yok canım

Son düzenleme:
Tatlım bence sen takıntı yapıyorsun benim de işaret parmağım baş parmağımdan uzundur hiç rahatsız olmam. Aksine benim gözüm kendiminkine alışkın olduğu için parmakları boy sırası olanlar daha tuhafıma gidiyor oh iyi ki benimki böyle diyorum :)

hepinize teşekkür ederimm canlarım :) bi nebze kendimle barışmamı sağladınızz

benım de oylee ama ayaklar ve tırnaklar temız olduktasn sonra nolcak kıı

Tasvirlerde Afrodit'in de ayakları öyleymiş. Nerden mi biliyorum? Benimkiler de öyle

Benim de öyle ve bende senin gibi çok kafama takıyorum hatta bu işin estetiği var mı diye bile araştırdım lakin bunu değiştirmemizin imkanı yok olduğu gibi kabul edip bakımımızı yapıcaz :) ayrıca burada ki arkadaşlar da çok güzel destek ve moral vermişler, insanın özgüvenini tazeliyorsunuz,süpersiniz :)

cnm benımde ooole ama bişiy olmz o ayak tıpıyle alakalııı :112: yunan tıpı ayak demekmıs o bnde yunanlıık yk aslnda ama babamnkı de oleydı aslnda farklı olmsı dha cekıcı klıyo

kızlar bu kötü bişey değil ki neden takıyorsunuz anlamadım.ayak güzelse ve bakımlıysa tamamdır.hatta sırf bu tarz ayakları seven erkekler tanıyorum

benimde öyle.. eskiden bende takardım önü açık ayakkabı giymeye çekinirdim ama şimdi takmıyorum nolcak sanki..
hem böyle ayağa sahip insanlar daha şanslı olur derler, pozitif bakmak lazım

böyle şeylere takılmayın. yatıp kalkıp şükredin. ya bir bacağınız olmasaydı? o parmağın uzun olması sana bir engel teşkil ediyor mu? Allah öyle yaratmış sonuçta. yaradılana kusur bulmayın.. bu tür takıntılarınız olduğunda hep sizden daha kötü durumda olanları düşünün. ve şükredin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…