- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
- Konu Sahibi pembekuvars30
Ayak soyan maske öneririm. Ama buluşmadan 10 gün önce yapmanız lazım. 3 4 gün sonra soyulması başlıyor. Minik minik deriler 10 güne kadar soyuluyor. Adamın ağzına deri gelmesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bir hastalık bence.Evet ayak seven adamlar,kadının ayağını emmeyi,ayağını yalamayı seven bir flörtüm var henüz bana gelmedi o konuda ama bunu söyledi.Böyle erkek arkadaşı olan böyle adamlarla muhattap olanlar tecrübelerini yazabilir mi?Ne önerirsiniz bilemedim ne diyeyim :)
Adamı seviyorsan, ayaklarına dokunulmasına tikin de yoksa bol bol pedikür yaptır. Ayak bakımını ihmal etme. Ne denir ki başka.
Bana öyle biri denk gelmediğine şümrettim şu an çünkü ayaklarıma kendim dokunurken bile irkilirim
Bu bir hastalık bence.
Sadece size soruyorum sizinle öpüşüp ayağınızı yalıyor okey
Ama başkasıninda ayağını yaladıgini ve sizi öptüğünü düşünsenize .
Sadece ayakla sınırlandırmamak gerekir bunu çünkü baska evreleri ile beraberdir ayak fetişizmi.
Ve unutmayin sizinkinden daha küçük güzel ayak bulduğunda sizinle işi bitmiş olacaktır .
Önceliği siz değil güzel ayaklarinizdir,güzel ayağa sahip diğer kadınlardır bir deyişle .
Psikoljim kaldırabilir diyorsanız tercih sizin
Tecrübe ile sabittir :)
Ay ne tatlı yorum ya bayıldımBen bu tarz fetişleri sapıkca bulmuyorum iş abidik kubidik stillere gitmedikçe. Herkesin etkilendiği bir organ var bizlerde sırt,omuz kas vs beğeniyoruz kadın olarak. Normal buldum, böyle bi flört veya sevgilim olsa pedikürcülerden nail artcılardan çıkmaz bol bol güzelleştirirdim ayaklarımı :)
Rimming ne ola ki diye arattım ve aydınlanma yasadim afagsffsfsfsBu kadar detaya girersek rimming yapanlar intihar ederdi sjshhsj