- 3 Mart 2015
- 3.232
- 6.842
- 36
- Konu Sahibi pembekuvars30
Ayaklarını beğendiğini söylemiş, yalamak istediğini söylememiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kadın olduğuna inanmıyorum. Senin yalayacağın ayak da bizi ilgilendirmiyor. İyice suyunu çıkardınız.Ayağı öpüp yalayıp sertleşiyor
Ayaklarını beğendiğini söylemiş, yalamak istediğini söylememiş.
Senin kadın olduğuna inanmıyorum. Senin yalayacağın ayak da bizi ilgilendirmiyor. İyice suyunu çıkardınız.
Ayak yaladıgı agızla sizi öpecek bide o kısmı varEvet ayak seven adamlar,kadının ayağını emmeyi,ayağını yalamayı seven bir flörtüm var henüz bana gelmedi o konuda ama bunu söyledi.Böyle erkek arkadaşı olan böyle adamlarla muhattap olanlar tecrübelerini yazabilir mi?Ne önerirsiniz bilemedim ne diyeyim :)
Pis ya iğrençEvet ayak seven adamlar,kadının ayağını emmeyi,ayağını yalamayı seven bir flörtüm var henüz bana gelmedi o konuda ama bunu söyledi.Böyle erkek arkadaşı olan böyle adamlarla muhattap olanlar tecrübelerini yazabilir mi?Ne önerirsiniz bilemedim ne diyeyim :)
Uzak dur derim . Yakında başka şeylerlede gelir. İlişkide sürekli taleplar olur. Hiçbirşeyle yetinmez böyleleri.Evet ayak seven adamlar,kadının ayağını emmeyi,ayağını yalamayı seven bir flörtüm var henüz bana gelmedi o konuda ama bunu söyledi.Böyle erkek arkadaşı olan böyle adamlarla muhattap olanlar tecrübelerini yazabilir mi?Ne önerirsiniz bilemedim ne diyeyim :)
Bu kadar detaya girersek rimming yapanlar intihar ederdi sjshhsjAyak yaladıgı agızla sizi öpecek bide o kısmı var
Valla kuscamEvet ayak seven adamlar,kadının ayağını emmeyi,ayağını yalamayı seven bir flörtüm var henüz bana gelmedi o konuda ama bunu söyledi.Böyle erkek arkadaşı olan böyle adamlarla muhattap olanlar tecrübelerini yazabilir mi?Ne önerirsiniz bilemedim ne diyeyim :)
anamm google sordum neymiş bu rimming diye valla eşim bana yapmak istese tokatlarım aynı bardaktan su içmemBu kadar detaya girersek rimming yapanlar intihar ederdi sjshhsj
İnşallah mantarlıdır Mahmut amcanın ayağıAyaklarını yıka derim ne diynammföfög
Ne güzel işte hiç ayağının dibinden ayrılmazEvet ayak seven adamlar,kadının ayağını emmeyi,ayağını yalamayı seven bir flörtüm var henüz bana gelmedi o konuda ama bunu söyledi.Böyle erkek arkadaşı olan böyle adamlarla muhattap olanlar tecrübelerini yazabilir mi?Ne önerirsiniz bilemedim ne diyeyim :)
Adamı seviyorsan, ayaklarına dokunulmasına tikin de yoksa bol bol pedikür yaptır. Ayak bakımını ihmal etme. Ne denir ki başka.Evet ayak seven adamlar,kadının ayağını emmeyi,ayağını yalamayı seven bir flörtüm var henüz bana gelmedi o konuda ama bunu söyledi.Böyle erkek arkadaşı olan böyle adamlarla muhattap olanlar tecrübelerini yazabilir mi?Ne önerirsiniz bilemedim ne diyeyim :)
Ayh sararmış yamuk yumuk bi tırnak canlandı gözümdeİnşallah mantarlıdır Mahmut amcanın ayağı