- 15 Şubat 2011
- 545
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastalık doğru beim kolumda ki çok büyük.Birtane daha istiyorum gerçekten 1. yapılınca 2. istiyor insan...
acayip derecede hayvan sevıyorum ve dövmelerım hep hayvan figürleri neredeyse bende 1 tane yaptırdım sonra 2 tane 3 tane derken oldu 7 tane
dövmelerim 1TANE KELEBEK 2 TANE UGURBÖCEGI 2 TANE YUNUS 3 TANE MARTI SARMAŞIK KÖPEĞİMİN İSMİ HALAMIN İSMİ VE EŞİMİN İSMİ
EŞİMDE DÖVMEYE ALIŞTI 1 TANE KOCAMAN KAPLAN BENIM ISMIM VE BABASININ İSMİ YAZIYOR
BABAMI SÖYLEMEYEYIM 25 E YAKIN DÖVMESI VAR :d:d:d
BİZ AİLECEK DÖVMECIYIZ BU ARADA İLK DÖVMEMİ VE PİERCİNGİMİ 15 YASINDA BABAM GÖTÜRÜP YAPTIRMISTI ARTIK PİERCING TAKMIYORUM AMA
DÖVMEYE DEVAM
ŞİMDİ SIRTIMI OLDUGU GİBİ MELEK KAPLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA DÖVMECIM BAYAN VE 3BİN EURO İSTİYOR YURT DISINDA
Wuwwwwww..! ayak bileğime yunus yaptırmaya düşünüyorum yada melek kanadı ortasında baş harfim hangisi sence ? Senin ynus döwmesi nerdee..
ayrıca ayak bılegınede yunus yaptıra bılırsın ayakbılegınde kemık varya onun uzerınden doğru atlayan bı yunus guzel durur yada bırbırlerıne atlayan 2 yunus