Dövme Ayak bileği için nasıl bir model?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

pembeojem

Ya Sabır ya Rabbim...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
545
3
Merhaba kızlarrrrr..:) geçen yaz omzuma yıldız döwmesi yaptırdım şimdide ayak bileğime yaptırmak istyrm.kararsız kaldım ne yaptırabilirm diye.fikirleriniz neler ? Yada neler yaptırdınz ?
şimdiden tşk.ederimm..:):KK54:

Konunuz icerik nedeniyle Kalici Dövme basligina tasinmistir..

Son düzenleme:
2. dövmeden sonra 3. de istersin söylemedi deme :)
Ben sahsen bana bisi ifade etmeyen sadece görselik icin dövme yaptirmam senin icin hayatinda olmazsa olmazlarin seni sen yapan imzan gibi bi dövme olmali ben ona göre karar verirdim

Benim de birkaç kelebeğim ve bir uğur böceğim var, her yanımı börtü böcekle doldurmadan bu sevdaya bir son vermem lazım :KK53:
şimdi kürek kemiğimin üstüne aile bireylerimin isimlerini simgeleyen bir dövme yaptırmaya karar verdim, hala motif arama aşamasındayım.

kocişimin ismi ve ayrıca bırde patı dovmem var bılek ve kolumda
bırde cocugum olursa otekı bılegıme adı yazılıcak
ıste bu kadar
amannn dıkkat 1 oldumu 2 kesın olur :KK1:

hastalık doğru beim kolumda ki çok büyük.Birtane daha istiyorum gerçekten 1. yapılınca 2. istiyor insan...

acayip derecede hayvan sevıyorum ve dövmelerım hep hayvan figürleri neredeyse bende 1 tane yaptırdım sonra 2 tane 3 tane derken oldu 7 tane:KK55:

Son düzenleme:
acayip derecede hayvan sevıyorum ve dövmelerım hep hayvan figürleri neredeyse bende 1 tane yaptırdım sonra 2 tane 3 tane derken oldu 7 tane:KK55:
dövmelerim 1TANE KELEBEK 2 TANE UGURBÖCEGI 2 TANE YUNUS 3 TANE MARTI SARMAŞIK KÖPEĞİMİN İSMİ HALAMIN İSMİ VE EŞİMİN İSMİ

EŞİMDE DÖVMEYE ALIŞTI 1 TANE KOCAMAN KAPLAN BENIM ISMIM VE BABASININ İSMİ YAZIYOR

BABAMI SÖYLEMEYEYIM 25 E YAKIN DÖVMESI VAR :d:d:d
BİZ AİLECEK DÖVMECIYIZ BU ARADA İLK DÖVMEMİ VE PİERCİNGİMİ 15 YASINDA BABAM GÖTÜRÜP YAPTIRMISTI ARTIK PİERCING TAKMIYORUM AMA
DÖVMEYE DEVAM
ŞİMDİ SIRTIMI OLDUGU GİBİ MELEK KAPLATMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA DÖVMECIM BAYAN VE 3BİN EURO İSTİYOR YURT DISINDA

Wuwwwwww..! :KK64: ayak bileğime yunus yaptırmaya düşünüyorum yada melek kanadı ortasında baş harfim hangisi sence ? Senin ynus döwmesi nerdee..:21:

Bende de 3 tane var 4.için düşünmekteyim ne yaptırsam diye.Ama bence dövmeni kendin seç neyden sıkılmayacaksan.Ömür boyu seninle kalacak çünkü.Çok iyi düşün güzel çizim yapan arkadaşın tanıdığın varsa aklındakileri ona anlat sana çizim yapsın.Hem sana ait başka yerde olmayan bir dövmen olur.

Wuwwwwww..! :KK64: ayak bileğime yunus yaptırmaya düşünüyorum yada melek kanadı ortasında baş harfim hangisi sence ? Senin ynus döwmesi nerdee..:21:

benım yunuslarım omuzumda ıkı yunus burun buruna kalbı tutuyorlar
bence melek kanadı yaptır guzel bır melek kanatları ortasına baş harfın harfın uzerındede melek tacı gayet guzel durur bence yaptıracagın yerde ensenın bıraz aşşasında kemık varya omuzların ortası oraya yaptıra bılırsın

ayrıca ayak bılegınede yunus yaptıra bılırsın ayakbılegınde kemık varya onun uzerınden doğru atlayan bı yunus guzel durur yada bırbırlerıne atlayan 2 yunus

X