- Konu Sahibi pureloves00
Bunu yaşayan oldu mu? Oldum olası merak etmişimdir eğer yaşadıyanız nasıl gerçekleştiğini ve ayakkabı vs detayları verirseniz mutlu olurum ve geçmiş olsun dileklerimi ileteyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu merak basina gelmeden olmessin sen !Bunu yaşayan oldu mu? Oldum olası merak etmişimdir eğer yaşadıyanız nasıl gerçekleştiğini ve ayakkabı vs detayları verirseniz mutlu olurum ve geçmiş olsun dileklerimi ileteyim![]()
neden kibu merak basina gelmeden olmessin sen !
benden soylemesi ...
nasıl oldu ki olayAy ne ilginç soru.
Neyse benim gecti. 12 yasında falandım herhalde. Ayagımda yumusak tabanlı bir sandalet vardı, hiçbir sey olmadı.
ben biara bpgulmayi cok merak ediyodum ..neden ki
nasıl oldu ki olay
nasıl oldu ki olay
kötüymüşben biara bpgulmayi cok merak ediyodum ..
basima geldi :/
hatta her merakettigimm seyi yasiyorum
ucundan mı geçti acaba sadece ondan acımamıştır belkiArabaya binerken babam ben binmeden hareket etti. Ayagımda tekerin önündeymiş geçti öyle işte.
Nasil bi konu bu yaa
ne var kiOney di gıkonuya bak
![]()
Bennnnnn benim başımdan geçti 16 yaşındaydım annemle çarşıda yürüyorum arabalar bizim vizir arkama bakıyorum annem geliyomu diye tam kafamı çevirdim arabaya carptim ve resmen sağ ayağımın üstünden geçti araba az ilerde durdu ben tabi o sıcaklıklar hissetmedim ama geçince öyle ağrı yapiyo ki anlatamam arabada 5 geç vardı yardım edelim hastaneye götüremiyoruz falan dedi ama bz kabul etmedik yani demek tek ben değilmişim araba ayağımın üstünden geçen valla aslında arabamı bana çarptı benmi arabaya orasını hala çözemedimBunu yaşayan oldu mu? Oldum olası merak etmişimdir eğer yaşadıyanız nasıl gerçekleştiğini ve ayakkabı vs detayları verirseniz mutlu olurum ve geçmiş olsun dileklerimi ileteyim![]()
ayakkabın neydi?
Bennnnnn benim başımdan geçti 16 yaşındaydım annemle çarşıda yürüyorum arabalar bizim vizir arkama bakıyorum annem geliyomu diye tam kafamı çevirdim arabaya carptim ve resmen sağ ayağımın üstünden geçti araba az ilerde durdu ben tabi o sıcaklıklar hissetmedim ama geçince öyle ağrı yapiyo ki anlatamam arabada 5 geç vardı yardım edelim hastaneye götüremiyoruz falan dedi ama bz kabul etmedik yani demek tek ben değilmişim araba ayağımın üstünden geçen valla aslında arabamı bana çarptı benmi arabaya orasını hala çözemedim
Ayol ben ayağımı üstünden araba geçti diyom sen ayakkabı neydi diyon allah iyiliğini versinayakkabın neydi?geçmiş olsun
değerinden ötürü değil sağlam mı değil mi diye şey ettiydim de pek korumayacak bi tipmişAyol ben ayağımı üstünden araba geçti diyom sen ayakkabı neydi diyon allah iyiliğini versinayakkabim babetti
Banada aynısı oldu ufaktim daha. Baski gibi hissettim. Biraz ağrıdı ama geçti hemen birsey olmadı. Soru ama gerçekten garipArabaya binerken babam ben binmeden hareket etti. Ayagımda tekerin önündeymiş geçti öyle işte.
günlük hayattaki bir hisse benziyor mu?Banada aynısı oldu ufaktim daha. Baski gibi hissettim. Biraz ağrıdı ama geçti hemen birsey olmadı. Soru ama gerçekten garip
Dusuneyim. Aslında benzemiyor. Ben birde şok olmustum. Kalakaldim. Şok geçince ağrı hissediyorsun ama baskı gibi böyle nasıl diyim. Biri tüm ağırlığıyla ayağının üstüne basarya böyle baskı veya daha cok yanma gibi olurya oyle iste. Söyle birine ayağına bassıngünlük hayattaki bir hisse benziyor mu?
evet :)Gine ayak mevzusu :)
Ustunden araba gecisli mi seviyorsun?