• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayağımın çatırdaması

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.945
3.735
333
Günaydın ,tünaydın herkese benim ayağımda romatizma var ve işte topuklu giymem gerekiyor bu yüzden de ayağım çatırdıyor ses geliyor yani bu ayıp birşey mi

Çok ayıp,rezil olursun..
Kimse yüzüne bakmaz alimallah...
Şu konuyu açtığın için bile kınıyorum seni.. 🤔

Bir saglik kurulusundan topuklu giyemeyeceginjze dair rapor alin ve isyerinize sunun, iyilesene kadar da giymeyin.

Alacim, nereye haklıyım.
Nükte yaptım ben.
Yani bunun için neden rezil olasın ?
Ayrıca topuklu giyme zarureti olan bir iş ; ne ola ki misal ?
Özel şirketler bunu çok yapıyor. Asistanken bir dönem aynı baskıyı bana da yaptılar. İki gün üst üste aynı kıyafeti giymemiz bile yasaktı

Özel şirketler bunu çok yapıyor. Asistanken bir dönem aynı baskıyı bana da yaptılar. İki gün üst üste aynı kıyafeti giymemiz bile yasaktı
İş yerinin ve yapılan işin ruhuna aykırı olan kıyafetleri zaten istemezler ki bu kanuni hakları ancak topuklu ayakkabının kılık kıyafet zincirine dahil edildigini sanmıyorum ben.
Yani saçma,tuhaf.
Podyum işi olsa belki ama şirket içerisinde çok garip 🤔

Günaydın ,tünaydın herkese benim ayağımda romatizma var ve işte topuklu giymem gerekiyor bu yüzden de ayağım çatırdıyor ses geliyor yani bu ayıp birşey mi
Resmen modern kölelik bu şirketlerin yaptırdığı, romantizma zor bur rahatsızlık lütfen sağlığınızı düşünün, gerekirse iş değiştirin, ileride yürüyemez hale gelmekte var , ailemin yarısından fazlası romatizma hastası ve ara ara bende de kendini hissettiriyor hava değişimlerinde, şimdilik iyi ama yaşlılıkta baya zor ...

İş yerinin ve yapılan işin ruhuna aykırı olan kıyafetleri zaten istemezler ki bu kanuni hakları ancak topuklu ayakkabının kılık kıyafet zincirine dahil edildigini sanmıyorum ben.
Yani saçma,tuhaf.
Podyum işi olsa belki ama şirket içerisinde çok garip 🤔
Öyleler ama yapacak bişey yok kıyafete saç makyaj herşeye özen düğüne gider gibi gitmemizi istiyorlar

Back