Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ,tünaydın herkese benim ayağımda romatizma var ve işte topuklu giymem gerekiyor bu yüzden de ayağım çatırdıyor ses geliyor yani bu ayıp birleyen mi?
haklısınız ama merak ettimÇok ayıp,rezil olursun..
Kimse yüzüne bakmaz alimallah...
Şu konuyu açtığın içine bile kınıyorum seni..
Alacim, nereye haklıyım.haklısınız ama merak ettim
Özel şirketler bunu çok yapıyor. Asistanken bir dönem aynı baskıyı bana da yaptılar. İki gün üst üste aynı kıyafeti giymemiz bile yasaktıAlacim, nereye haklıyım.
Nükte yaptım ben.
Yani bunun için neden rezil olasın ?
Ayrıca topuklu giyme zarureti olan bir iş ; ne ola ki misal ?
İş yerinin ve yapılan işin ruhuna aykırı olan kıyafetleri zaten istemezler ki bu kanuni hakları ancak topuklu ayakkabının kılık kıyafet zincirine dahil edildigini sanmıyorum ben.Özel şirketler bunu çok yapıyor. Asistanken bir dönem aynı baskıyı bana da yaptılar. İki gün üst üste aynı kıyafeti giymemiz bile yasaktı
Resmen modern kölelik bu şirketlerin yaptırdığı, romantizma zor bur rahatsızlık lütfen sağlığınızı düşünün, gerekirse iş değiştirin, ileride yürüyemez hale gelmekte var , ailemin yarısından fazlası romatizma hastası ve ara ara bende de kendini hissettiriyor hava değişimlerinde, şimdilik iyi ama yaşlılıkta baya zor ...Günaydın ,tünaydın herkese benim ayağımda romatizma var ve işte topuklu giymem gerekiyor bu yüzden de ayağım çatırdıyor ses geliyor yani bu ayıp birşey mi
Evet özel şirkette asistanlıkÖzel şirketler bunu çok yapıyor. Asistanken bir dönem aynı baskıyı bana da yaptılar. İki gün üst üste aynı kıyafeti giymemiz bile yasaktı
Öyleler ama yapacak bişey yok kıyafete saç makyaj herşeye özen düğüne gider gibi gitmemizi istiyorlarİş yerinin ve yapılan işin ruhuna aykırı olan kıyafetleri zaten istemezler ki bu kanuni hakları ancak topuklu ayakkabının kılık kıyafet zincirine dahil edildigini sanmıyorum ben.
Yani saçma,tuhaf.
Podyum işi olsa belki ama şirket içerisinde çok garip