- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Doktora gidebilirsin mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eşimin de öyle oldu, kaza yerine ambulans geldi beni ambulansla götürdüler hastaneye eşim hep bişeyim yok sedayla ilgilenin kafasını çarptı dedi att lereCok buyuk gecmis olsun, demekki caktirmiyo bunlar bize birde sicagi sicagina anlamayabiliyorsun.. olay sogudukca agrilar cogaliyor tabii
Sızlıyor sağa sola çeviremiyorum basamıyorum şişme yok şimdilik. Çatlamışsa falan kendi kendine geçer mi buvalla benim gibi acı eşiğiniz çok yüksekse anlamazsınız çatladığını.
ayağımı aynen böyle yan bastım evde, baya da acıdı, babama gösterdim bir şey yok abartma dedi. ben de babam bir şey yok diyorsa yoktur dedim bu acı psikolojik bence dedim hiç acımıyor gibi davrandım bir hafta gezdim öyle. sonunda duramadım gittim çatlakmış.
bence sabaha kadar ağısı geçmezse ve şişerse doktora gidin.
Ben de ondan korkuyorumaçısı soğuyunca baslar derdi annem dur biraz 3 4 gibi uykundan ağrıyla uyanırsan var bisi yok sabah oldu uyandin sıķıntı yok
Nasil 2 ay durdurmadi mi? Umarim duzgun kaynamistirEvet eşimin de öyle oldu, kaza yerine ambulans geldi beni ambulansla götürdüler hastaneye eşim hep bişeyim yok sedayla ilgilenin kafasını çarptı dedi att lere
E sabah kendi gitti tüm kolunu alçıya almışlar iki ay duracak demiş doktorlar iki hafta sonra kendi kesti çıkardı alçıyı
Geçmez alçıya alınıyorSızlıyor sağa sola çeviremiyorum basamıyorum şişme yok şimdilik. Çatlamışsa falan kendi kendine geçer mi bu
Hareket edemezsen uzun sure kan pihtilasmasi yasayabilirsin Allah korusun. Bence doktora git arkadasimSızlıyor sağa sola çeviremiyorum basamıyorum şişme yok şimdilik. Çatlamışsa falan kendi kendine geçer mi bu
Sıanava girecektim ya.. yine durduk yere bela sardım başıma kim evde kendi kendine zıplar kiGeçmez alçıya alınıyor
Yoo durdurmadı kendi kesti çıkardı valla. Acayip hızlı iyileşiyor vücudu normal insanlar gibi değil kırığı düzelmişti ama çatlağı düzelmemişNasil 2 ay durdurmadi mi? Umarim duzgun kaynamistir
Allah biliyorki buyuk kirigi sana degilde ona vermis demekYoo durdurmadı kendi kesti çıkardı valla. Acayip hızlı iyileşiyor vücudu normal insanlar gibi değil kırığı düzelmişti ama çatlağı düzelmemiş
Ben canım benim de ayağım çatladı ayak şişiyor ve dokunamıyorsun bile, bırak üzerine basmayı, tek ayakla yürümeye bile çalışsan ayakta durduğunda çatlamış olan ayağa kan gidince bile bir zonklama oluyor can yakıyorSıanava girecektim ya.. yine durduk yere bela sardım başıma kim evde kendi kendine zıplar ki
Hehe Allah razı olsun işime yarıyor vallaBuna da mı biz bakıyoruz ? Bu sitenin sorumluluğu artık ağır gelmeye başladı neyse getirin hanımlar röntgen cihazını