Dövme Ayagima hint kinasi yaptrdimmm =)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

SuLtan42

Uykucuuu
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
4.493
6
36
Kizlar ayagima hint kinasi yaptirdim. güzel gözüküyor. sizce nasil olmussss fisfisfis :lepi:
dsc00113mu1.jpg

dsc00114df1.jpg

dsc00115kh8.jpg

ayaklarim cirkin cikmis ama, kendin cekince anca bukadar oluyor :eek: :1no2:

Bu hint kınası değil hint kınası olan siyah oluyor sahtesi değildir umarım ama
bilmiyorum belkide hint kınasıdır ..fisfisfis
Bence silik çıkmış hoş bi desen ama
iyi yapamamışlar ..fisfisfis

Bu hint kınası değil hint kınası olan siyah oluyor sahtesi değildir umarım ama
bilmiyorum belkide hint kınasıdır ..fisfisfis
Bence silik çıkmış hoş bi desen ama
iyi yapamamışlar ..fisfisfis

bu hint kinasi ,cok eminim cünkü paketinide gördüm, ayrica hintlerin dükkanindan aldilar.
bunu yapan arkadsim ondan biliyorum. hemde sabahtan aksama kadar herkese hint kinasi yapmis oldugu icin. en son benimkisini yapti, tabi eli agridi ve. onun yorgunlugunda ancak bukadari cikti,
saolsun bunuda yapti hic olmassa.:çok üzgünüm:
hemde resimde kötü cikti sirf, aslinda iyi :çok üzgünüm:

begenmedin demek ... aglimmi??? senağlama

güzel olmuş arkadaşınında ellerine sağlık senınde ama biraz daha koyu olması lazım değilmi yada zamanla koyulaştımı onuda bildir bize

evet hint kınası bu renkte oluyor :)
çok gzl olmuşta cnm bende yapmak istiorum nerden bulabilirim bunu ?

sanki normal kına gibi..
hint kınasını bende siyah biliyordum..

desen hoş da tam tutmamış mı acaba?

Ya bizim burda camide bi kermes vardi. Iste bazi seyler yapiyolardi, bunuda yaptilar.
Bende yaptirdim arkadasima. HINT KINASI OLDUGUNDAN EMINIM !!!
Ama tutmadi fazla cünkü, bu kinayi yaptirdiktan sonra. yarim saat beklettikten sonra . su serpmek gerekiyo üstüne, iyice girsin kina diye. Ben onu yapmadim cünkü vaktim yoktu. bide cok fazla bekletmedim. o yüzden böyle oldu. imkanim yoktu. eve gidicen cikarcan falan derkene. böyle oldu.
Siz yaptirdiginiz zaman iyice bekletin. ozaman güzel olur =)

cok hos olmus cnm a.s. bende ayak bilegime yaptirmistim 2 yil once fln cok uzun durmadi benimki a.s.

bencede olmamış hint kınası siyah olur benim bildiğim. amma sen beğenmişsin güle güle kullan. ben siyehını tercih ederdim desen güzel siyahta kendini dahada belli ederdi bence

cok guzel olmus desen ama sıyah olsa daha hos dururdu emınım ben de el bılegıme yaptırmak ıstıyorum ama ınsanlar cok garıp garıp bakıyorlar bır kez yapıskan dovmelerden yapmıstım da rahatsız oluyorum ne var anlamıyorum:kızgın:

bır de kuyruk sokumunuzla belınız arasına yakın hızada yaptırın eslerınız bayılacaktır kızlar benden kucuk bı tuyoyerimseniben

Bende yaptırdım 2 tane el bileklerim de 1 tanede ayak bileğimde var çok hoş duruyor.

Ama yapılışını bana orada ki adam öğretti ki gerçekten de çok kolaymış artık kendim yapacağım:dance:

ya bende istiyorumm ama burda nerde yapılıo ne kadara yapılıor bilmiorumm kafamçokkarıştı
artık iş sahibi biri olaraktann maaşımı alır almaz yaptırırım :roflol:

Ben de ellerime çok istiyorum ama geçmeye başlayınca kötü duruo dedi yaptıran bi arkadaşım,ellerin kirli gibi duruo dedi,vazgeçtim ama sizinki çok güzel olmuş güle güle kullanın a.s.

X