• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay sende muz varmi aldin mi

elifduru2101

en buyuk nimet evlat olsa gerek
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
425
354
53
32
Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo

Yuh bea yüzsüzlükte çığır açmış. Hindistan cevizi istemek nedir ya :KK70:

Bence sertçe konuşun artık. Siz evinize almıyor musunuz deyin. hadi elzem şeyler verilir bi nebze de bildiğin yoluncak tavuk gibi görüyor.acmayin kapiyi .

Kusura bakma da suç sende ne demek sende muz varmı elma ver pardon canim burası bakkal mi desen kalakalir çok yüz verirsen bu isteklerin sonu gelmez ne isterse yok de kapıyı açma açınca çocuk uyuyo zile basma de yani bahane çok ayağını kes

Çocuguna de ki annene söyle market az ilerideymiş zahmet edip bir ugrayı versin.
Muz isteyeni de yeni duydum ayol :KK70:
Hergun bu sekilde sanki cocugu bana guvenip ana okuluna verdi hergun beslenme icin benden biseyler istiyo msj atip soyluycem artik benden bisey isteme diye kardesimle ayni binada otursak ben ondan bile isteyemem

A
Kusura bakma da suç sende ne demek sende muz varmı elma ver pardon canim burası bakkal mi desen kalakalir çok yüz verirsen bu isteklerin sonu gelmez ne isterse yok de kapıyı açma açınca çocuk uyuyo zile basma de yani bahane çok ayağını kes
Dogru soyluyosunuz butun suc benim ama yok bitti artik sinirlerim tepemde

Üst üste birkaç kez yok derseniz anlar. Bende o cinsten vardı küslük çıkardı tüm apartmanı da kendine çekti güya beni saf dışı bırakıyor umrumda degil daha iyi oldu. Böyleleri kendisini akıllı zannediyor ama eski koy mahalle komşulugu, çat kapı ortak mutfak gibi hal e bürunuyorlar ama yok öyle bir dünya artık .yeri geliyor meyveyi sayıyla alıyoruz çocuklarımız için .Hindistan cevizi nedir ya günlük meyve istemek nedir ..yok de gec

Kizlar artik lutfen bana bi akil verin daha once ki konumu okuyanlar bilir komsumla basim dertte hergun ama hergun biseyler istemeye geliyo daha onceki konumda anlatmistim neyse benden aldigi borcu getirdi biraz gecikti ama diyerek ama malesef bitmedi bitmiyor dun aksam geldi bulasik makine deterjani istedj esim evdeydi verdim ( benim deterjanim bitse elimde yikarim kimseden istemem misafiri varmista ondan istiyomus ) neyse ondan onceki gunleri anlatayim surekli geliyo yumurta istiyo oglu bu sene ana okuluna gidiyo ona hergun beslenme koyuyo bu anlattiklarim hergun ust uste olan seyler 1. Gun geldi oglu yumurta istedi kapiyi esim acti cocuk yumurta istiyomus esim dolaptan aldi verdi ertesi gun cocuk geldi annem muz istiyo dedi yok dedim ( benim kizim muzu cok sever o yuzden hic eksik olmaz evde bunu biliyor ) ertesi gun kendisi geldi bi tane elma ver dedi verdim gitti dun aradi hindistan cevizi istiyo aksaminda bulasik makinesi deterjani az once yine geldi sen muz aldinmi bi tane muz ver diyo biktim artik bigun patliycam diye korkuyorum benim kapimda market mi yaziyo anlamadim kizlar artik bu son ne soylerseniz yapicam ben komsu hani kotu olmayalim dedikce bu beni kullaniyo
Birkaç defa yok çekeceksin.Zamanla istemekten vazgeçer diye tahmin ediyorum.

A

Dogru soyluyosunuz butun suc benim ama yok bitti artik sinirlerim tepemde
Mesajla falan olmaz bu hak gaspetmektir yüzsüzlük resmen ne demek elma muz deterjan ama dediğim gibi geldiği anda hiç çekinmeden demen gerek kardeş burası bakkal değil bak markette herşey var ki utansa keşke azıcık

Yuh bea yüzsüzlükte çığır açmış. Hindistan cevizi istemek nedir ya :KK70:

Bence sertçe konuşun artık. Siz evinize almıyor musunuz deyin. hadi elzem şeyler verilir bi nebze de bildiğin yoluncak tavuk gibi görüyor.acmayin kapiyi .
Ben acmamaya calisiyorum ama kizim hemen kapi calinca kapiya kosuya o da sesi duyuyo acmak zorunda kaliyorm

Back
X