Ay kızlar bir toplaşalım heleeee

akrepmio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
520
119
27
Canlarım nasılsınız? Ben bu ay ovülasyon testi ile gebe kalmaya çalıştım tüm belirtiler şuan var özellikle sol kasık batması bariz ilk defa böyle her neyse regle bir hafta var bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Testin adı prodoctor. Sorum şu ki erken gebelik testinde gebeliğinizi ne zaman öğrendiniz? Gebelik olsaydı suan pozitif mi çıkardı? Prodoctor çok hassas bir test diyorlar. Yardım edin ya valla desteğinize ihtiyacım var kızlar

bnde adetten önce yaptım negatif cıktı suan bir gün gecikmem var 10 gün gecikmeden bi test daha yapmam bndede cok fazla belirti var inşallah vardır isteyen herkes de

Ovulasyon ile takip etti iseniz en azından çatlamanın 12.gününden itibaren idrar testi yapmaya başlasanız daha iyi. Adete bir hafta kala erken bir zaman. Test hassas olabilir lakin gebelik oluştuğunda beta hcg ilk kana birkaç güne de idrara geçer. Yani gebelik olsa bile erken dönemde yapılan testlerin negatif çıkması normal.

Çok erken olmuş sanki:) çok zor biliyorum ama bir hafta kafanızı meşgul edecek bir şeyler bulun, adetiniz bir gün gecikince test yapın.

bnde adetten önce yaptım negatif cıktı suan bir gün gecikmem var 10 gün gecikmeden bi test daha yapmam bndede cok fazla belirti var inşallah vardır isteyen herkes de
Sizde ne gibi belirtiler var

Ben çatlamayı gördüm çatlamadan iki gün sonra öyle bir daha ovülasyon testi elimde kaldı bir yapayım dedim silikte olsa bariz belirgin şekilde ikinci çizgi çıkıyordu bu konu hakkında bilginiz var mı

Çok erken olmuş sanki:) çok zor biliyorum ama bir hafta kafanızı meşgul edecek bir şeyler bulun, adetiniz bir gün gecikince test yapın.
Ya sol kasığım sürekli böyle nasıl desem kendini belli ediyor batma oluyor çekilme oluyor orada sanki içi dolu bişeyler bar gibi tam tarifte edemiyorum sizde de öyle mi

Ben çatlamayı gördüm çatlamadan iki gün sonra öyle bir daha ovülasyon testi elimde kaldı bir yapayım dedim silikte olsa bariz belirgin şekilde ikinci çizgi çıkıyordu bu konu hakkında bilginiz var mı
Pik olduktan sonra yavaş yavaş silikleşebilir. Hemen silinmemesi normal. Lh hormonu birden pik olmadığı gibi birden de düşmeyebilir. Zaten normal zamanda da vücudumuzda belli miktarlarda salgılanan bir hormondur kendisi.

Ya sol kasığım sürekli böyle nasıl desem kendini belli ediyor batma oluyor çekilme oluyor orada sanki içi dolu bişeyler bar gibi tam tarifte edemiyorum sizde de öyle mi
Ben bu hissi defalarca yaşadım ama sadece iki defa gebelik olmuştu. İnsan bazen çok istediği için vücut da "hadi seni kırmayayım" deyip belirti uyduruyor:) bende çok oldu bu. Ama inşallah sizinki gerçekten gebeliktir

Pik olduktan sonra yavaş yavaş silikleşebilir. Hemen silinmemesi normal. Lh hormonu birden pik olmadığı gibi birden de düşmeyebilir. Zaten normal zamanda da vücudumuzda belli miktarlarda salgılanan bir hormondur kendisi.
Evet öyleymiş ben bunu eczacıya sorduğum da test yanlıştır dedi herkes farklı bir şey diyor kimi hamileysen bazılarında gebeliği gösteriyor diyor

Ah canım sorma bir senelik evliyim altı ay korundum şimdi altı aydır deniyorum ama ilk defa cidden daha belirgin şeyler yaşadım ya da bu ay ovülasyon ile denediğim için çok ümit ediyorum bilemedim sizde şuan var mı gebelik durumu ya da çocuk ?

Evet öyleymiş ben bunu eczacıya sorduğum da test yanlıştır dedi herkes farklı bir şey diyor kimi hamileysen bazılarında gebeliği gösteriyor diyor
Hamileliği gösteren hormon beta hcg. Lh hormonunun en büyük görevi yumurta gerekli olgunluğa ulaştığında yumurtanın çatlamasını sağlamak. Bazı kişilerde gebelik olduğunda ovulasyon testleri de pik gösterebiliyor. Bazısında da göstermiyor. Yani lh testleri bir ölçüt değil.

Peki beta hcg testi ne zaman verilmeli? Adete beş altı gün kala çıkar mı sonuç

Peki beta hcg testi ne zaman verilmeli? Adete beş altı gün kala çıkar mı sonuç
Çatlama tarihine bağlı. Yani çatlamadan sonraki 8-10 Gün de kan testinde çıkabilir. Idrarda ise çatlamadan sonraki 12-14. günlerde çıkması muhtemel. Ama tabii ki varsa kesinkes çıkar diyemeyiz. Sonuçta içeriyi görmüyoruz ki döllenme tam olarak hangi tarihte gerçekleşti bilelim. O yüzden 9.gün negatif olup da 10.gün pozitif olabilir. En iyisi de çatlamadan sonra test yapmak için en azından 12-14 gün beklemek bence. Tabii ki de size kalmış. Erkenden test yaparak negatif gördükçe moraliniz bozulabilir. Ve varsa da demek ki yok diye üzülebilirsiniz. Ovulasyon testleri sadece yumurtlamayı yakalamak için. Yoksa yakalasanız bile kesin gebelik oluşur diye bir durum söz konusu değil. Tabii ki ihtimal artabilir.

Maalesef iki gebeliğim de kürtajla sonuçlandı. Biri 8. diğeri 9. haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. 1 Ekim'de oldum ikinci kürtajı ve birkaç ay beklemeyi düşünüyorum. Bir kaybı daha kaldıracak gücü bulamıyorum şu an kendimde...

Sizde ne gibi belirtiler var
kasık agrısı böyle batma seklinde sol tarafta göğüsümde hem kahverengisi daha koyu oldu hem damarlasma ve agrı çok fazla uyku hali duygusallık ama en cok sürekli gaz sancım var söylemesi ayıp hayatımda hiç geyirmem kolay kolay ama bu sefer midem coj yanıyor ve sk tuvalete çıkıyorum ve asırı sıcak basması yasıyorum sanırım tüm belirtileri tasıyorum umarım baska bir hastalıgın habercisi değildir de hamileyimdir

inşallah gebesinizdir. kasık ağrınız sanki sıkışma var gibi mi batmanın dışında?

erken gebelik testi yapıp kafanızı kurcalamayın bence.geçen ay beni çok yanıltı.

Ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim (sonrasında düşük yaptım şuan hamile değilim)
Regle 3 gün kala yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı markası miratechti galiba. Yani 1 hafta kala yapsam hiç çıkmazmış demek… O yüzden erken gebelik testlerini bence regle 2-3 gün kalmadan yapmamak gerekiyor. Belirti hissediyorsanız yinede nolur nolmaz dikkat edin ve 3-4 gün sonra testi tekrarlayın bence. Allah isteyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…