Ay kızlar bir toplaşalım heleeee

Ben erken gebelik testiyle öğrenmiştim (sonrasında düşük yaptım şuan hamile değilim)
Regle 3 gün kala yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı markası miratechti galiba. Yani 1 hafta kala yapsam hiç çıkmazmış demek… O yüzden erken gebelik testlerini bence regle 2-3 gün kalmadan yapmamak gerekiyor. Belirti hissediyorsanız yinede nolur nolmaz dikkat edin ve 3-4 gün sonra testi tekrarlayın bence. Allah isteyen herkese nasip etsin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏼
haklısınız cok tesekkur ederım bu arada cok gecmıs olsun. sizinde sol kasıgınızda gaz var gıbı mıydı?

haklısınız cok tesekkur ederım bu arada cok gecmıs olsun. sizinde sol kasıgınızda gaz var gıbı mıydı?
canim ben adete 6 gun kala ogrendim cok cok silikti ama ve yurtdisindayim farkli bir markaydi baya hassas. Sonra git gide koyulasti ve beyaz akinti disinda bir belirtim yoktu. ama herkesin cok farkli regli gecince pozitife donen bile var o yuzden sen hissediyorsan farkli tekrarla canim testini 2-3 gun sonra:) hayirlisiyla gelsin.. catlamadan sonraki kacinci gun oldugu da onemli ama 11-12 gunden once idrarda cikmaz mesela benim 12.gundu..
ama bebegimin gelisimi 6.haftada durdu ben de kaybettim dusuk yaptim.. o yuzden cok da uzerine dusunme inan en onemlisi saglikla gelmesi :KK200:

canim ben adete 6 gun kala ogrendim cok cok silikti ama ve yurtdisindayim farkli bir markaydi baya hassas. Sonra git gide koyulasti ve beyaz akinti disinda bir belirtim yoktu. ama herkesin cok farkli regli gecince pozitife donen bile var o yuzden sen hissediyorsan farkli tekrarla canim testini 2-3 gun sonra:) hayirlisiyla gelsin.. catlamadan sonraki kacinci gun oldugu da onemli ama 11-12 gunden once idrarda cikmaz mesela benim 12.gundu..
ama bebegimin gelisimi 6.haftada durdu ben de kaybettim dusuk yaptim.. o yuzden cok da uzerine dusunme inan en onemlisi saglikla gelmesi :KK200:
söylediklerinizde çok haklısınız ama sekiz aydır hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor bu ay ovülasyon testi ile denedik heyecanım o yuzden daha fazla :KK43: Rabbim isteyen hak eden herkese bu duyguyu yasatsınn

söylediklerinizde çok haklısınız ama sekiz aydır hiç bir sorun olmamasına rağmen olmuyor bu ay ovülasyon testi ile denedik heyecanım o yuzden daha fazla :KK43: Rabbim isteyen hak eden herkese bu duyguyu yasatsınn
ya hic uzulmeyin cidden ne cok kadinimiz var boyle burada sebepsiz bekleyen ama hayirlisiyla vardir bir zamani..Insallah da saglikla cift cizgiyi gorursunuz bir kac gun icinde :KK200:

Evet sol kasığımda bir ağrı vardı hatta en belirgin belirtim oydu diyebilirim. Böyle batma tarzında bir ağrıydı. Bir diğer en bariz belirtim de midede hazımsızlıktı. Benim hiç mide sorunum yoktur ilk defa öyle birşeyle karşılaşınca bir de kasık ağrım olunca şüphelenmiştim.

evet canım 11 ğün yaptım pozitifti .kan verdim negatif çıktı bide üstüne adet oldum11 ğünü
Gecikmenin 11. günü mü? Yumurtlama sonrası 11. gün mü? Gecikme sonrası 11. günde silik çıkmaması lazım diye merak ettim. Ancak yumurtlama sonrası 11. Gün zaten çok erken. Silik çıkması, kimyasal olması vs çok olası sanki.

Gecikmenin 11. günü mü? Yumurtlama sonrası 11. gün mü? Gecikme sonrası 11. günde silik çıkmaması lazım diye merak ettim. Ancak yumurtlama sonrası 11. Gün zaten çok erken. Silik çıkması, kimyasal olması vs çok olası sanki.
ben aşılama yaptırmıştım canım ,aşılamanın 11 ğünüydü

Maalesef iki gebeliğim de kürtajla sonuçlandı. Biri 8. diğeri 9. haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum. 1 Ekim'de oldum ikinci kürtajı ve birkaç ay beklemeyi düşünüyorum. Bir kaybı daha kaldıracak gücü bulamıyorum şu an kendimde...
Merhabalar resmen aynı durumları yaşamışız inşallah rabbimsaglıklı gebelikler yaşatır bize bende simdi Ovulasyon testine başladım

X