Ay canımmm Hakan akkaya :)

düdük gibi pantolonlar saçma sapan çoraplar ve ayakkabılarla kendi kılığına bakmadan moda eleştirmeni(!) olmuş milleti eleştiriyo

Acilen dilimizin yazım kurallarını öğrenmek için bir miktar mesai yapmaya ihtiyacın var. Cep telefonundan mesajlaşırken arkadaşlarınla anlaşabiliyorsun muhtemelen bu yazımla ancak forumlara yazmak birazcık daha ciddi bir sorumluluk ister, birazcık daha... Anlaştık? :) Kızma sakın.

birincisi telefından girmiyorum. 2 cisi arkadaşlarımla çocuk gibi mesajlaşmak yerine Arıyorum

Ciddi sorumluluk ooooooww! Haklıısın. Köpeğim varda evde onla ugraşırken Yazamaya bilirim. bir Taraftan satşmanız lazım demi bunuda mazeretgördünüz

"Ciddi sorumluluk? Oooooo, haklısın! Köpeğim var da evde, onunla uğraşırken yazamayabilirim. Bir taraftan sataşmanız lazım değil mi? Bunu da mazeret gördünüz." şeklinde yazılmalıydı.

Sadece ablan olarak uyarıyorum canım, ufak tefek hatalar herkeste oluyor, ama seninki kadar hatalı yazımı bu sitede ilk defa görüyorum.

Ay canım herkez virgüle soru işaretlerine dikkat ediyor ya bir ben eksik kaldım zaten.

Ay canım herkez virgüle soru işaretlerine dikkat ediyor ya bir ben eksik kaldım zaten.

Yazilanlari bir oku lutfen, hemen herkese saldirma. Ceza alinca bize gene haksiz diyeceksiniz ama sana ne demisler ? 1 kisi disinda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…