Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim begenmeyene yol acik.. Burda sevdigimiz unlulerin fotolarini paylasiyoeum yok
dwlikanli dgl yok sudur yok budur. Canim sende gt delikanli larin fotolarina yorum yap burda kim begeniyor die sormadim begeniyorum dedim paylastim. Ben begenmiyorum desen anlarim ama allah allah sanki sana duzmanlik etmis sanane nasil meshur oldugundan neysse daha fazla yorum yapmiyim
Acilen dilimizin yazım kurallarını öğrenmek için bir miktar mesai yapmaya ihtiyacın var. Cep telefonundan mesajlaşırken arkadaşlarınla anlaşabiliyorsun muhtemelen bu yazımla ancak forumlara yazmak birazcık daha ciddi bir sorumluluk ister, birazcık daha... Anlaştık? :) Kızma sakın.
Acilen dilimizin yazım kurallarını öğrenmek için bir miktar mesai yapmaya ihtiyacın var. Cep telefonundan mesajlaşırken arkadaşlarınla anlaşabiliyorsun muhtemelen bu yazımla ancak forumlara yazmak birazcık daha ciddi bir sorumluluk ister, birazcık daha... Anlaştık? :) Kızma sakın.
"Ciddi sorumluluk? Oooooo, haklısın! Köpeğim var da evde, onunla uğraşırken yazamayabilirim. Bir taraftan sataşmanız lazım değil mi? Bunu da mazeret gördünüz." şeklinde yazılmalıydı.
Sadece ablan olarak uyarıyorum canım, ufak tefek hatalar herkeste oluyor, ama seninki kadar hatalı yazımı bu sitede ilk defa görüyorum.
"Ciddi sorumluluk? Oooooo, haklısın! Köpeğim var da evde, onunla uğraşırken yazamayabilirim. Bir taraftan sataşmanız lazım değil mi? Bunu da mazeret gördünüz." şeklinde yazılmalıydı.
Sadece ablan olarak uyarıyorum canım, ufak tefek hatalar herkeste oluyor, ama seninki kadar hatalı yazımı bu sitede ilk defa görüyorum.