Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saçma .. herkez bi şekilde tanınıyor..
seninle ayni fikirde degilim yves saint laurent da modaci simdi rahmetlide adam kadin gibi giyinmiyordu ki
birde rené lacoste var oda ayni erkek gibi giyiniyor christian lacroix da erkek gibi giyiniyor
daha nice modacilar ....
o kadar haute couture markalari var binlerce defile elbise tasarimi yapiyolar dunyada taninan markalar
hakan gibi cikipta bi tv programinda kadinlarin etegini dekoltesini duzeltmiyolar
hakan tv de kendini gostermeye devam etsin turkiyede bile taninmiyordu bng programi olmasaydi
koskaca haute couture sahipleri nasil dunya capinda taniliyor ???
dekolte duzelterek mi kadin gibi kahkaka atarak mi dar pantolon giyerek mi
Eger bu yazdiklarima bi cvp buluyorsun buyur soyle
Saçma .. herkez bi şekilde tanınıyor..
Buda meşhur oldu kk yi çne sürerek ben yanlış değilim uygulamasıBişi merak ettim. Neden senin fikirlerine saygı duyulmasını istiyorsun da kendin başkalarının fikrine "saçma" diyorsun?
Çifte standart olmuyor mu bu yptığın?
Bu konuyu açtıysan beğenenlere de aynı muameleyi göstermelisin, beğenmeyenlere de..
Zira kk kuralları bunu söylüyor.
İyi bak bakalım ben senin konuna daha önce yorum yapmış mıyım?Buda meşhur oldu kk yi çne sürerek ben yanlış değilim uygulaması
Begenmiyorsan yorum yapmak zorunda değlsin burda begendiğimz için senın yorumun adam değil buu diye kendini yırtttın.. ve sen illaki ben doğruscuyum mantıgındasın..
Bişi merak ettim. Neden senin fikirlerine saygı duyulmasını istiyorsun da kendin başkalarının fikrine "saçma" diyorsun?
Çifte standart olmuyor mu bu yptığın?
Bu konuyu açtıysan beğenenlere de aynı muameleyi göstermelisin, beğenmeyenlere de..
Zira kk kuralları bunu söylüyor.
Ya bune yalapşap konuşmalr aglama emi felan ? sen kımsınde bu h,tabla benimle konuşuyorsun.. Beni ilgilendirmez program ben progmamaı seviyordum ben hakkan akkyı izlemsemde olur sadece seviyorum.. Sizin kafanız bunu anlamamış sanırım kavga arıyorsunuz benim canımı sıkmayın.. Allah allahkedi35 o cok sevdigin hakan akkayanin bng programi varya yayindan kaldirilacak bu ay sonu neden aceba ???
aglama emi :)))
Ay canımm seninle fikir uyuşmazlıga girim dşyemi kk de açtıgım konualra yorum yapılmıcamkedi35 pabuc kadar dil var sende herkeze laf yetistiriyon bu tavirlarina devam et :)))
biseyi paylasabilirsin forumda kk uyeleri actigin konuya yorum yapabilir
actigin bu konuda kimseye kendi dusuncelerini empoze edemessin
empoze etmeye devam edersen
hic kimse konularina yorum yapmaz
sende boylece bu forumda bi konuyu paylasamaz duruma dusersin
sen bence kk forumunun kurallarini tekrar gozden gecir
bu kadarda kendinden gecme hakan akkayani begenmiyorsak
sanki akraban felan neyin oluyor hakan ???
Begeni toplamak içinmi açtım sence konuyu hahahahtakil konunda sayemde konun yorumlarimla begeni topladi ZzzZzz
Melodik olsun diye yazmıyorum canım begenmıyorsa bak orda X tuşu var. Ayrıca nasıl konuşacagımı sanamı sorucamkonuşurken azıcık ağzının toplasa Türkçesi daha güzel gelir kulağa
tamam dilimiz fonetik bir dil ancak böylesine melodik değil be
Etmeye bilirsin cınımmtahammül edilemeyecek kadar yapay....
hahahahah ilahi !...Melodik olsun diye yazmıyorum canım begenmıyorsa bak orda X tuşu var. Ayrıca nasıl konuşacagımı sanamı sorucam
:)))
şaşkınlık içerisindeyim, acaba dedim başka bir yerde şahsına bir yorumda mı bulundum da bu yanıtı verme gereği duydun diye düşündüm ancak bulamadım : ))
canım başlığa dikkat edersen Ayyyyy canımmmm Hakan Akkay değil mi?
peki herkes kimin adına yorum yapıyor, Hakan Akkaya ?
ayrıca benim sana bu yorumu yapabilmem için sesini duymuş olmam gerekmez mi? Bu açıklama için şahsının konuşma sırasındaki entonasyonunu işitmem gerekmiyor mu?
: )))
her neyse bu talihsiz ve partizanca tutumunu gecenin çok geç bir saati olmasına ve heyecanına verdim.
sıkıntı yok : ))