Ay canımmm Hakan akkaya :)

Saçma .. herkez bi şekilde tanınıyor..

Saçma .. herkez bi şekilde tanınıyor..

Bişi merak ettim. Neden senin fikirlerine saygı duyulmasını istiyorsun da kendin başkalarının fikrine "saçma" diyorsun?
Çifte standart olmuyor mu bu yptığın?
Bu konuyu açtıysan beğenenlere de aynı muameleyi göstermelisin, beğenmeyenlere de..
Zira kk kuralları bunu söylüyor.

Buda meşhur oldu kk yi çne sürerek ben yanlış değilim uygulaması

Begenmiyorsan yorum yapmak zorunda değlsin burda begendiğimz için senın yorumun adam değil buu diye kendini yırtttın.. ve sen illaki ben doğruscuyum mantıgındasın..

Son düzenleme:
bu adamı begenmıyorum
begenmeme sebebim efenime durumları degıl

Allahın yaratıgına ne dıyebılırım ki

bu adam bugün ne giysem programının ilk senelerınde (nur yerlitas varken) yıne mantıklı konusmazdı
ki bunu nur yerlitas her zaman soylerdı ve sustururdu. o gıttıkten sonra h. akkaya rövanşa cıktı yani su an bırazcık ünü varsa o da nur yerlitaş programdan cekıldıgı ıcın.
kendini begenmişlik yaptıgı ortada.
zaten bunu begemedıgı kısılere yaptıgı dalgalarla goruyoruz. tuhaf benzetmeleri var mesela 'sacların uzay mekigi gibi olmus' bunlardan bir örnek.
elestiri yaparsın da kırıcı olmazsın degıl mi?
ama ukalalık yapınca yapıcı degıl yıkıcı olunuyor bkz:hakan akkaya.
ben modadan cok anladıgını da düsünmuyorum
zira bir Cengiz Abazoglu'nun yanında sıfır kalır.
o ukalaık yapmadıgı icin ve gercekten modanın nabzını tuttugu icin bu kadar seviliyor.

İyi bak bakalım ben senin konuna daha önce yorum yapmış mıyım?

Neyse ben daha fazla yazmayım.. Bu konu yüzünden ban yemeyi göze alamam..

Son düzenleme:

AYNEN LIMONCUK AMA GEL GOR KI kedi35 bunu anlamiiyor

Canim begenmeyene yol acik.. Burda sevdigimiz unlulerin fotolarini paylasiyoeum yok
dwlikanli dgl yok sudur yok budur. Canim sende gt delikanli larin fotolarina yorum yap burda kim begeniyor die sormadim begeniyorum dedim paylastim. Ben begenmiyorum desen anlarim ama allah allah sanki sana duzmanlik etmis sanane nasil meshur oldugundan neysse daha fazla yorum yapmiyim

kedi35 pabuc kadar dil var sende herkeze laf yetistiriyon bu tavirlarina devam et :)))
biseyi paylasabilirsin forumda kk uyeleri actigin konuya yorum yapabilir
actigin bu konuda kimseye kendi dusuncelerini empoze edemessin
empoze etmeye devam edersen
hic kimse konularina yorum yapmaz
sende boylece bu forumda bi konuyu paylasamaz duruma dusersin
sen bence kk forumunun kurallarini tekrar gozden gecir
bu kadarda kendinden gecme hakan akkayani begenmiyorsak
sanki akraban felan neyin oluyor hakan ???

kedi35 o cok sevdigin hakan akkayanin bng programi varya yayindan kaldirilacak bu ay sonu neden aceba ???
aglama emi :)))

kedi35 o cok sevdigin hakan akkayanin bng programi varya yayindan kaldirilacak bu ay sonu neden aceba ???
aglama emi :)))
Ya bune yalapşap konuşmalr aglama emi felan ? sen kımsınde bu h,tabla benimle konuşuyorsun.. Beni ilgilendirmez program ben progmamaı seviyordum ben hakkan akkyı izlemsemde olur sadece seviyorum.. Sizin kafanız bunu anlamamış sanırım kavga arıyorsunuz benim canımı sıkmayın.. Allah allah

Ay canımm seninle fikir uyuşmazlıga girim dşyemi kk de açtıgım konualra yorum yapılmıcam neysse Zaten Birşey demiyorum artık takıl burda sen

konuşurken azıcık ağzının toplasa Türkçesi daha güzel gelir kulağa
tamam dilimiz fonetik bir dil ancak böylesine melodik değil be

Son düzenleme:
hiç tipim değil ama seviyorum bu adamı :)))
ben ağır abileri beğenirim genelde Kenan imirzalıoğlu,javier bardem filan gibi

ama bu adamda başka bir şey var
bir kere zevk sahibi o programda beğenilierini ve önerilerini dinleyebileceğim tek insan
beğendiği tarzlar da hep farklı ve güzel oluyor
o programı açıp izliyorsam arada sadece bu adam için

takil konunda sayemde konun yorumlarimla begeni topladi ZzzZzz
Begeni toplamak içinmi açtım sence konuyu hahahah neysse
konuşurken azıcık ağzının toplasa Türkçesi daha güzel gelir kulağa
tamam dilimiz fonetik bir dil ancak böylesine melodik değil be
Melodik olsun diye yazmıyorum canım begenmıyorsa bak orda X tuşu var. Ayrıca nasıl konuşacagımı sanamı sorucam
tahammül edilemeyecek kadar yapay....
Etmeye bilirsin cınımm

Melodik olsun diye yazmıyorum canım begenmıyorsa bak orda X tuşu var. Ayrıca nasıl konuşacagımı sanamı sorucam
:)))

şaşkınlık içerisindeyim, acaba dedim başka bir yerde şahsına bir yorumda mı bulundum da bu yanıtı verme gereği duydun diye düşündüm ancak bulamadım : ))
canım başlığa dikkat edersen Ayyyyy canımmmm Hakan Akkay değil mi?
peki herkes kimin adına yorum yapıyor, Hakan Akkaya ?
ayrıca benim sana bu yorumu yapabilmem için sesini duymuş olmam gerekmez mi? Bu açıklama için şahsının konuşma sırasındaki entonasyonunu işitmem gerekmiyor mu?
: )))
her neyse bu talihsiz ve partizanca tutumunu gecenin çok geç bir saati olmasına ve heyecanına verdim.
sıkıntı yok : ))

Son düzenleme:
hahahahah ilahi !...

neysse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…