hahah evet bazen iğrenç giyiniyorya tamam adam sempatikde ama o kısa pantolanları uzun ayakkabılarıı cins corapları yokmuuu iğrenç yaaa hiççç bir erkege yakışmıycak giyim tarzı
ayy zaten ona bayılıyorummm bırden bıre sempatı yarttı bnde izleye izleyeo kaşını kaldırması yok muuuuuu
Giyim tarzını çok beğeniyorum adamın hele o topuklarında boyu olan takımlarına bayılıyorum:103::103:
Senin için erkek nedemk? gülen kahkaha atan erkek yok muu kulagında kupe olan mıluarlarca erkk varkı ebnce çok yakılyır hakana .. Bence çok önyargılıhic erkege benzer bir tarafi yok yuruyus tarzina gicigim ayaklari ice dogri yuruyo, kulaklarinda kupeler, dar pantolonlar bacak bacak ustune atiyor kahkahalar felan atmasi el kol hareketleri
ya rabbi dunyanin sonu iyi deil bu gidisle erkekleri kadinlardan ayird edemiyecez
İnsanların sevdikleri şeye saygı duymaması nekadr kötü dimiböğğğğğğğğ hiç beğenmediğim kadınlardan ay aman adamlardan birikadınsı tavırları çok itici buluyorum erkeklerde, ondan herhalde
böğğğğğğğğ hiç beğenmediğim kadınlardan ay aman adamlardan birikadınsı tavırları çok itici buluyorum erkeklerde, ondan herhalde
Eleştiriye açııgm senin söylediklerin saçma bence. Gülmez sakız çiğnemaz şimdide kadınlara özenmez demişsin adam kendini öyle seviyor tarzı o herkezin bir tarzı varSenin için erkek nedemk? gülen kahkaha atan erkek yok muu kulagında kupe olan mıluarlarca erkk varkı ebnce çok yakılyır hakana .. Bence çok önyargılı
simdi bu yazdiklarina cevap veriyorum
Benim icin erkek delikanli adam gibi giyer boyle kadinlara ozenerek deil dar pantolon kupe ...,
gulen erkek var tabiki ama hakan akkaya gibi deil o resmen kadin gibi guluyor,
bi konu acmissin herkez fikrini paylasiyor
kimse begenmek zorunda deil hakan akkaya yi
sende elestirilere acik ol bence
ya rabbi dunyanin sonu iyi deil bu gidisle erkekleri kadinlardan ayird edemiyecez
Senin için erkek nedemk? gülen kahkaha atan erkek yok muu kulagında kupe olan mıluarlarca erkk varkı ebnce çok yakılyır hakana .. Bence çok önyargılı
simdi bu yazdiklarina cevap veriyorum
Benim icin erkek delikanli adam gibi giyer boyle kadinlara ozenerek deil dar pantolon kupe ...,
gulen erkek var tabiki ama hakan akkaya gibi deil o resmen kadin gibi guluyor,
bi konu acmissin herkez fikrini paylasiyor
kimse begenmek zorunda deil hakan akkaya yi
sende elestirilere acik ol bence
İnsanların sevdikleri şeye saygı duymaması nekadr kötü dimi
İyi ama senin bahsettiğin delikanlı adam figürünün moda sektöründe yeri yok ki. Adam tamamen içinde bulunduğu ortama uyum sağlamış. Ya da kendine en uyumlu ortamı bulmuş, bilemiyorum.
Emin ol oraya kafandaki erkek figürünü koysak ne o program ne de adamın modacılığı satar. Adam kalkıyor "ay senin eteğin bir tık daha yukarda olmalı, dekolten bir tık daha aşağıda olmalı" diyerek kadınların üstünü başını düzeltiyor. Delikanlı adam dediklerini o halde düşünemiyorum bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?