Ay canımmm Hakan akkaya :)

ya tamam adam sempatikde ama o kısa pantolanları uzun ayakkabılarıı cins corapları yokmuuu iğrenç yaaa hiççç bir erkege yakışmıycak giyim tarzı

Son düzenleme:
Giyim tarzını çok beğeniyorum adamın hele o topuklarında boyu olan takımlarına bayılıyorum:103::103:

hic erkege benzer bir tarafi yok yuruyus tarzina gicigim ayaklari ice dogri yuruyo, kulaklarinda kupeler, dar pantolonlar bacak bacak ustune atiyor kahkahalar felan atmasi el kol hareketleri

ya rabbi dunyanin sonu iyi deil bu gidisle erkekleri kadinlardan ayird edemiyecez

ya tamam adam sempatikde ama o kısa pantolanları uzun ayakkabılarıı cins corapları yokmuuu iğrenç yaaa hiççç bir erkege yakışmıycak giyim tarzı
hahah evet bazen iğrenç giyiniyor
o kaşını kaldırması yok muuuuuu
ayy zaten ona bayılıyorummm bırden bıre sempatı yarttı bnde izleye izleye
Giyim tarzını çok beğeniyorum adamın hele o topuklarında boyu olan takımlarına bayılıyorum:103::103:

Senin için erkek nedemk? gülen kahkaha atan erkek yok muu kulagında kupe olan mıluarlarca erkk varkı ebnce çok yakılyır hakana .. Bence çok önyargılı

Görüntüsüne bakıp yorum yapmaya kalkacak olursak çok şey söylenebilir,iyi yada kötü.
Tanısam net yorum yapardım,ama ekrandan gördüğüm kadarıyla sevemem,yada severim.

Senin için erkek nedemk? gülen kahkaha atan erkek yok muu kulagında kupe olan mıluarlarca erkk varkı ebnce çok yakılyır hakana .. Bence çok önyargılı

simdi bu yazdiklarina cevap veriyorum
Benim icin erkek delikanli adam gibi giyer boyle kadinlara ozenerek deil dar pantolon kupe ...,
gulen erkek var tabiki ama hakan akkaya gibi deil o resmen kadin gibi guluyor,
bi konu acmissin herkez fikrini paylasiyor
kimse begenmek zorunda deil hakan akkaya yi
sende elestirilere acik ol bence

böğğğğğğğğ hiç beğenmediğim kadınlardan ay aman adamlardan biri kadınsı tavırları çok itici buluyorum erkeklerde, ondan herhalde

Son düzenleme:
Dönüp erkek diye bakmayacağım bir insan ...
O kadar vahim yani ..

Ben de sadece bu adamı dinlemek için açıyorum arada. Cins ya:86:

böğğğğğğğğ hiç beğenmediğim kadınlardan ay aman adamlardan biri kadınsı tavırları çok itici buluyorum erkeklerde, ondan herhalde

Eleştiriye açııgm senin söylediklerin saçma bence. Gülmez sakız çiğnemaz şimdide kadınlara özenmez demişsin adam kendini öyle seviyor tarzı o herkezin bir tarzı var
Söyledikerine gülüyorum sadece :)

Son düzenleme:
Tepkiler çok tuhaf... Beğenilmesi, sempati duyulması için illa ki ''errrrkekk'' mi olması gerekiyor?
Tabi ki kimse beğenmek zorunda değil, zira ben de tanımam etmem, ilgi alanımda değil. Ama bir insanı sırf cinsiyetine benzemediği için ''özenti'' olarak nitelendirmek, ona karşı düşmanca bir tavır takınmak ne kadar doğru?

ya rabbi dunyanin sonu iyi deil bu gidisle erkekleri kadinlardan ayird edemiyecez

Keşke dünyadaki tek sorun bu olsaydı...
Ki sorun bile değil. Bu gidişle demişsiniz ama bahsettiğiniz durum insanlık varolduğundan beri var.

İyi ama senin bahsettiğin delikanlı adam figürünün moda sektöründe yeri yok ki. Adam tamamen içinde bulunduğu ortama uyum sağlamış. Ya da kendine en uyumlu ortamı bulmuş, bilemiyorum.

Emin ol oraya kafandaki erkek figürünü koysak ne o program ne de adamın modacılığı satar. Adam kalkıyor "ay senin eteğin bir tık daha yukarda olmalı, dekolten bir tık daha aşağıda olmalı" diyerek kadınların üstünü başını düzeltiyor. Delikanlı adam dediklerini o halde düşünemiyorum bile.

İnsanların sevdikleri şeye saygı duymaması nekadr kötü dimi

yooo hiçte kötü değil saygı duymakta özgürlüktür bence!üstelik saygıyla falan alakalı değil söylediklerim severim yada sevmem beğenirim yada beğenmem senin beğenmen ne kadar anlamlıysa benim beğenmememde o kadar anlamlı olası bir durum

seninle ayni fikirde degilim yves saint laurent da modaci simdi rahmetlide adam kadin gibi giyinmiyordu ki
birde rené lacoste var oda ayni erkek gibi giyiniyor christian lacroix da erkek gibi giyiniyor
daha nice modacilar ....
o kadar haute couture markalari var binlerce defile elbise tasarimi yapiyolar dunyada taninan markalar
hakan gibi cikipta bi tv programinda kadinlarin etegini dekoltesini duzeltmiyolar
hakan tv de kendini gostermeye devam etsin turkiyede bile taninmiyordu bng programi olmasaydi
koskaca haute couture sahipleri nasil dunya capinda taniliyor ???
dekolte duzelterek mi kadin gibi kahkaka atarak mi dar pantolon giyerek mi
Eger bu yazdiklarima bi cvp buluyorsun buyur soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…