Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim Her Türlü şaçmalama Ve Zirvalamanin Yaninda Ilk Gün Ağridan Gözümü Açamioorum :1closedeyes: Hap Kolik çikolata Manyaği OLUP:bbo: Agresiflikte üstüme Yok Hastayken Yanima Yaklaşanlarin Sonu Heç Iyi Olmuo :mymeka: Tavsiye Etmem:1no2: :1no2:
Ben gene diger gunler gibi geciririm sancim coktur ama ne yapayim ne dirdir ederim nede yatarim, gunluk hayatima devam ederim, firsat bulur oturursam bsayarda kendi kendime sesimi cikarmadan oyalanirim o kadar, savas cikarmam
ilk yazdığım tabiki latifeydi ben o kadar sinirli olurumki cinayet işleyecek kadar kavgalarım genelde o günde olur,ağrım,sızım,bulantı kısacası gözüm hiç bişey görmez (
sitede halimi görüyosunuz acayip sinirli oluyorum ya biriyle kavga etsem elimde ne varsa fırlatırım kimse yaklaşamaz ogün bana yaklaşmasınlarda zaten kimseyle uğraşcak halde olmuyorum:bbo: :mymeka:
AĞRIDAN,SANCIDAN MUTLAKA HER AY BİR İĞNE YERİM.
BAZEN İĞNE BİLE KESMEZ ve AĞRIYA DAYANAMAM, TANSİYONUM, KAN ŞEKERİM DÜŞER.... HASTANEDE SABAHLARIMMM.
AMA DAHA AZ AĞRILI ( Yine bile çok ağrılıdır. ) GEÇTİĞİ AYLARDA EŞİM SABAHA KADAR MASAJ YAPAR, ÇİKOLATA YEDİRİR. ( Ne istersem anında hazır eder. )
SİNİRLİ DEĞİLDE ÇOK NAZLI OLURUM BEN O DÖNEMDE....
çok fazla ağrım olmaz allaha şükür ama sinir oluyo baya.. O anda sinirden yaptığım herşey mantıklı geliyo.. deli gibi oluyorum.. Ama sinirim bi çikolatayla geçer yani.. Çikolata krizlerim fenadır
:bbo: valla bnm o dönemlerde halim hiç iyi olmaz yataktan başımı kaldıramam bir naz bir naz sormayın eşimde hep karnımı ovar gözümün yaşını siler cnm bnm aglama hadi aglama der gider su ısıtır gelir ayaklarımın altına karnıma koyar:teselli: sonra seni hastaneye götüreyim mi diye sorar ve tabiki :çok üzgünüm: bnmle beraber çok üzülür ve bana hep o dönemlerde cevizli baklava alır çikolota alır hatta bir keresinde biz onunla evlenecegimiz sene nikah için kan tahlili yaptırmak için saglık ocagına gittik aman ogün bn hastalandım duramıyom hep bana derki ogünlerde sen bi iş yapma kalsın der bazen bulaşıkları bile yıkar dayanamıyorum dedi ki bn seni evine götüreyim beni eve getirdi karnımı ovdu yani hep öledir............canım bnm kıyamam ona :mymeka: ama bazen kıyarım.......................
canım hep çikolota yemek ister birde çok kavga ederim sevgilimle bütün kavgalarımız hep o güne denk gelir alıştı ama artık özel günlerde bana ne yaparsam yapayım kızmıyor
:sm_confused: Öyle gözüm dönerki hele biraz geciksin birde karnım şişer balon gibi birde onun stresini yaşarım kilo almış gibi olurum en ufak bir söz bile beni kızdırmaya yeter karşımdaki canım dese canın çıksın anlarım,hayatı kendime ve çevremdekilere zehir ederim sonrada pişman olup oturur ağlarım ve bir aybaşı böyle geçer gider