- 16 Ekim 2016
- 1.745
- 919
Haklısınız ve farkındaysanız ben soyleyemiyorum demedim. Ben de açık olunması taraftarıyım. Bi kusur görsem söylerdim ama burda sorun o değil ne desem de tatmin etmeyecek 2. Ameliyatı kafaya koymuşsunuz gibiİşte üzülür diye söyleyemiyoruz cümlesi ilk defa kulagıma hoş gelmiyor bu süreçte gerçekleri duymaya ihtiyacımız var eğer düzeltilebiliniyorsa o yönde bi araştırma yapması daha güzel olur....
Bu süreç insanların psikolojini alt üst ediyor biri sorun yok dese bile sorun varmış gibi düşünüyor yinede...Haklısınız ve farkındaysanız ben soyleyemiyorum demedim. Ben de açık olunması taraftarıyım. Bi kusur görsem söylerdim ama burda sorun o değil ne desem de tatmin etmeyecek 2. Ameliyatı kafaya koymuşsunuz gibi
1 sene oldu benmSizin kaçıncı ayınız
Memnunmusın şuan1 sene oldu benm
hayır maalesef değilim keşke olmasaydım diyorum hergün ama geçmişte kaldı o günlerMemnunmusın şuan
Özelden atabilir misin fototıkanmalar içinin kuruması nefes problemleri eskiden sıfır sıkıntısız burnun vardı..şeklide kötü değildi şuan daha iyi anlıyorum instagram reklamları yüzünden özendim ve yaptırdım hiç ihtiyacım yokmuş..eskiden daha güzeldi bence
Benşmde kuru bir delik tıkalı geçmez ise ne yapacamÖzelden atabilir misin foto
Benşmde kuru bir delik tıkalıÖzelden atabilir misin foto
Teşekkürler evet tüm yorumlarınızda söylüyorsunuz bana dar ve küçük geliyor nedense en çok bunu yadırgıyorum bazen seviyorum bi bakmışim güzel yakıştı diyorum nadir oda.... Algılarım bozulmuş demkkiBurnunu beğenmemen beni üzüyor. Çok güzel olduğunu taa ilk konu açtığın zaman da söylemiştim. Tabi renkler zevkler tartışılmazmış, senin hoşuna gitmiyor demek ki. Ben gayet güzel ve doğal göründüğünü düşünüyorum.
olur atayım cnmÖzelden atabilir misin
Aslında tek sorun gördügüm kısa dar oluşu yoksa problemim yok acaba ucunu indirsem eski bana bir tık benzer belki diye hayal kuruyorum işte:)... Revizyonda çok riskli ondanda korkuyorumTekrar revizyon olursan tam olarak istediğin gibi yapabilirler mi bilemiyorum. Belki de burnunun yeni görünüşü gözüne yabancı geldiği için böyle düşünüyorsundur. Ha ama sana göre çirkin bir burunsa o zaman bilemem renkler zevkler demek ki.