Selülit AWT tedavisi ile selülit giderilmesi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

ceren83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
13
0
Merhaba,

Bende östrojen fazlalığı nedeniyle selülit oluşumu var, İbrahim Aşkar , Femme plast ile görüşme yaptım ve awt ile selülit tedavisne başlamak üzereyim. 6 seans +2 hediye olarak paket 2500 tl:KK43:

Burada daha önce awt tedavisi gören var mı?

ibrahim aşkar kim bilmiyorum ama ben de ibrahim ağarın sekreteriyle görüştüm. ödemede taksit yapıyorlarmış ama awt nin yan etkilerini bilmiyorum. gerçekten işe yarıyor mu bilmiyorum. benim de yoğun bir şekilde selülitim var.

Selam
Tedaviye çoktan başlamış, hatta bitirip sonuçlarını da almış olmalısınız.

Sonuç ne oldu, memnun kaldınız mı, Selülitlerden kurtuldunuz mu

İbrahim Aşkar ve awt tedavisi hakkında, bu parayı vermeden önce doktor olan bir yakınımdan bilgi almıştım. Bana Awt nin hiç bir işe yaramadığını söyleyerek tedaviden soğuttu. Bu nedenle bu yöntemi kullanmadım.

Sonrasında grupanya gibi promosyon sitesinden Kavitasyon uygulması satın aldım çok uygun fiyata..kesinlikle FİYASKOO.. hiç bir işe yaramıyor... İnsanların paralarını almaktan başka birşey yapmıyor bu güzellik salonları...

Şuan size tek çözüm söyleyebilirim..bir aydır havuza gidiyorum ve haftada 3 gün 1 er saat yüzüyorum..selülitlerin %30 u gitti bile..

SPOR SPOR SPORRRRRR

Cevabın için teşekkür ederim.
Bende o indirimleri görünce çok hevesleniyorum, alsam mı acaba diye. Dediğine benzer olumsuz yorumları da okuduğumu hatırlayıp vazgeçiyorum :KK37:

yaptıran kimse yokmu acaba?aslında hiç niyetim yoktu ama doktorum aklıma soktu
yaptıran varsa ve bilgi verirse cok sevinirim

ben bu sene yaptrıdım. 12 seans falan gittim. selülitimde %15lik bir düzelme oldu evet. bundan 2.5 sene öncede lazer lipoliz yaptırmıstım. cok ıyı sonuc aldım ve zayıflayıncada bayagı farketti. bazenlerimin içi boşalmıştı ama zaman içinde dolmaya başladı. ama awt yaptırdıktan sonra bazenelrim resmen içi boş hamur gibi oldular. ve derisi sarktı
awt yaptırmayın. hem çok can yakıyor her yeriniz mosmor oluyor hemde selüliti geçiricem derken sıkılaşması egrektiği yerde derinisi yumuşatıyor. onu yaptırana kadar mezoterapi veya iğneli lipoliz yaptırın selülite direk çözüm

Kızlar ben adanada ozon saunaya gidiyorum hem zayiflatiyor hemde selulitleri yok ediyor.dogum sonrası kilolarimdan boylece kurtuldum.cildim guzellesti ve yorgunluğunu aliyor.10seans oldu ve selulitlerim çok çok azaldı

Merhaba,

Bende östrojen fazlalığı nedeniyle selülit oluşumu var, İbrahim Aşkar , Femme plast ile görüşme yaptım ve awt ile selülit tedavisne başlamak üzereyim. 6 seans +2 hediye olarak paket 2500 tl:KK43:

AWT tedavisi gördüm. beraberinde Active PPC krem kullandılar. 20 günde 15 cm incelme sağladım. Selülitlerim çok ciddi derecede geriledi. Mutlaka tavsiye ederim.

Merhaba,

AWT ile beraber Active PPC krem kullan. İbrahim Aşkar da var sanıyorum. 20 günde 15 cm incelme sağlamışlar karın bölgesinde. Tavsiye ederim.

Merhaba,

5 yıl geçmiş aradan ama sorayım yinede ne yaptın incelme ve selülit azalması söz konusu oldumu? ben 2.seansımı yaptırdım

ben bu sene yaptrıdım. 12 seans falan gittim. selülitimde %15lik bir düzelme oldu evet. bundan 2.5 sene öncede lazer lipoliz yaptırmıstım. cok ıyı sonuc aldım ve zayıflayıncada bayagı farketti. bazenlerimin içi boşalmıştı ama zaman içinde dolmaya başladı. ama awt yaptırdıktan sonra bazenelrim resmen içi boş hamur gibi oldular. ve derisi sarktı
awt yaptırmayın. hem çok can yakıyor her yeriniz mosmor oluyor hemde selüliti geçiricem derken sıkılaşması egrektiği yerde derinisi yumuşatıyor. onu yaptırana kadar mezoterapi veya iğneli lipoliz yaptırın selülite direk çözüm

awtde 3 araç kullanıyolar zaten. ilki yağları kırıyo, ikincisi sıkılaştırma yapıyo, üçüncüsü hem sıkılaştırma hemde parçalanan yağları mesaneye gönderiliyor.. sende bunlar kullanılmadı mı ki? ben 2.seansa girdim awtde

Merhaba,

fiyatı çok pahalıymış.. benim yaptırdığım yer 2kür yani toplamda 16 seans tüm vucut 1000tl

Merhaba bende başlamak istiyorum da son güncel durumla ilgili bilgi verir misiniz? Selülitlere bye bye dediniz mi ☺️

mrb evet selülit %80 azaldı, tabi bu esnada benden yürüyüş ve diyet istediler yapmadım. eğer yapmıs olsaydım daha etkili olacaktı

Arkadaşlar merhaba,

Doktorum Selülit ve sıkılaşma için Active PPC selülit kremi önerdi. Kendinde kullanmış, önerebileceğim tek krem diyor. Diğerlerinden farkını sordum. Bunun içinde biberiye gibi bitkisel şeyler yok, bizim lipolizde kullandığımız maddeler var diyor. Buradaki yorumları okuduktan sonra kafama daha da yattı. çok teşekkür ederim.

X