Awox marka testime bakarmısınız

Kızlar awox çok hassas. En küçük değerde bile var mı yok mu diye şüpheye düşürmeden belirgin pembe çizgi çıkıyor. Gölge gibi ya da gri vs. ise yok demekmiş onu öğrendim. 7,8 beta hcg fotoğraftaki gibiydi

Eklentiler

• IMG_9250.webp
    34 KB · Görüntüleme: 11
Evet, awox bence de güvenilir. Geçen ay bende gölge şeklinde çıkmıştı ben pozitif diye düşünmüştüm ama kanda negatifti sonra testi suçladım ama hata bizde gölgeyi bile pozitif sanıyoruz öyle olmasını istediğimiz için de pozitif çizgiymiş gibi görüyoruz ama testte sıkıntı yok gayet hassas ve küçük beta değerlerini bile algılıyor önemli olan sonucu doğru okuyabilmek.

Sizin deger mi böyle çıktı canım bende dün kan verdim.negatif çıktı aynen gölge gibi çizgi vardı ondan mı yoktu

Olabilir haklı olabilirsiniz ama bende gerçekten çok ince bir çizgi çıkmıştı ondan şüphelenip kan testi verdim

kızlar bende şimdi awox yaptım ilk defa deniyorum yok gibi yumurtlamadan 8 gün geçti adet de cumartesi günü 15 inde bekliyorum erken mi yaptım acaba adete 5 gün var yumurtlamadan da 7-8 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…