- 12 Kasım 2021
- 110
- 16
- 48
- Konu Sahibi Yldzyldz11
-
Ay evet aynı durumdayız yaa siz ne zaman yaptınız testi tekrar ettiniz miYa sizinle aynı durumdayım hiç yalancı pozitif kuruma çizgisi göstermedi bugüne kadar ama belirtilerim sonucu test yaptım kıl kadar çizgi göründü pcosum şimdi bekliyorum birkaç gün daha geçmesini görsel ekledim efektli ve efektsiz
Bu sabah ilk idrarımla yaptım ve tekrar etmedimm sanırım 2 - 3 gün bekleyeceğim iyice yükselsin varsaaAy evet aynı durumdayız yaa siz ne zaman yaptınız testi tekrar ettiniz mi
Evet var sık idrara çıkma ve iştah artışıBu sabah ilk idrarımla yaptım ve tekrar etmedimm sanırım 2 - 3 gün bekleyeceğim iyice yükselsin varsaa
Sizin belirtiniz var mı
Benim fazlasıyla gaz bel ve kasık ağrısı sızlaması...Evet var sık idrara çıkma ve iştah artışıhemen hamileliğe yormak istemiyorum ama gözle görülür artış var iştahta normalde az ve sık yerim zayıf biriyim .ve infertilite tedavisi görüyordum doktorum bi türlü aşılama yapmıyor yumurtlama olduğu için sadece klomen kullandırıyor 2 aydır klomen de kullanmıyordum . Sizin belirtilerinşz neler
Benim de su gibi akıntım var kaçırdım zannediyorum bazen ve adet olacakmış gibi sancı geliyor baya gidiyor sonraBenim fazlasıyla gaz bel ve kasık ağrısı sızlaması...
Göğüslerim sızlıyor ucundaki kahverengilik bayağı bi genişledi sabırla bekliyorım
İnşallah ikimiz de güzel haberlerle geliriz buraya ben pazartesi için doktordan randevu aldımBenim de su gibi akıntım var kaçırdım zannediyorum bazen ve adet olacakmış gibi sancı geliyor baya gidiyor sonra
Benim testum de bu şekilde awoxta böyle görüp hamile olan varmı bakınıyorum dün böyleydi buğün elimde test yok yarın nöbetci eczaneye gitmeyi düşünüyorumhanımlar bu markayı bu hafta kullandım hep ama gölge bile çıkmamıştı kafamı karıştıracak . Dün gece 2-3 saat idrarımı tutarak yaptım bu sefer böyle çıktı pkosum adetim 4 gün gecikti sık idrara çıkıyorum iştahım aşırı açıldı . Hep umutlanıp üzüldüğüm için yine umutlanıp üzülmekten korkuyorum ama Awox marka testi böyle çıkıp pozitif olan oldu mu ? 3.fotoda üstteki test öğlende yarım saatlik idrarla yapmıştım hiç bişey çıkmadı . Son foto da yaptığım an çizgi dikkatimi sanki o an belirdi
Büyük ihtimalle gebelik vardır ya hepinizin inşaAllah. Çünkü ben bu testten 5 tane yapmıştım kuruma çizgisi bile çıkmadıBenim testuBğtm de bu şekilde awoxta böyle görüp hamile olan varmı bakınıyorum dün böyleydi buğün elimde test yok yarın nöbetci eczaneye gitmeyi düşünüyorum
Ağzın bal yesin inşallah hepimiz yaşayalım bu mutluluğu ramazan ayındaBüyük ihtimalle gebelik vardır ya hepinizin inşaAllah. Çünkü ben bu testten 5 tane yapmıştım kuruma çizgisi bile çıkmadı
Ben göremedim canım. Testi tekrarladın mıhanımlar bu markayı bu hafta kullandım hep ama gölge bile çıkmamıştı kafamı karıştıracak . Dün gece 2-3 saat idrarımı tutarak yaptım bu sefer böyle çıktı pkosum adetim 4 gün gecikti sık idrara çıkıyorum iştahım aşırı açıldı . Hep umutlanıp üzüldüğüm için yine umutlanıp üzülmekten korkuyorum ama Awox marka testi böyle çıkıp pozitif olan oldu mu ? 3.fotoda üstteki test öğlende yarım saatlik idrarla yapmıştım hiç bişey çıkmadı . Son foto da yaptığım an çizgi dikkatimi sanki o an belirdi
Ağzın bal yesin inşallah hepimiz yaşayalım bu mutluluğu ramazan ayında
İnşallahİnşallah ikimiz de güzel haberlerle geliriz buraya ben pazartesi için doktordan randevu aldım
Allah Allahh , ilginç gerçektennİnşallahben tekrar test yaptım After 10 marka silik bile çıkmadı sanırım Awox markanın bile yalancı çizgisi yine beni buldu
Evet bende şaşırdım hangisini hassasşyeti daha yüksek bilmiyorum ama aldığım test ultra erken üzerinde öyle yazıyor yarın tekrar test yaparım artık yoksa da yapacak bişey yokAllah Allahh , ilginç gerçektenn
Ben bugün test yaptım tekrardan negatif gölge bile yok yarın kadın doğum doktoruna gideceğim , hislerim şu şekilde belirtilerin hepsini yaşıyorum dün ciddi bir bulantı yaşadım akşam durduk yere ve bence benimki yeni kanda çıkıp idrarda çıkmayan çok insan varmış bir de benim idrarımın konsantre hali bile şuan beyaza dönük sarı valla ben anlamadım bu kadar belirtiye kanda da çıkmazsa daha da test falan yapmamEvet bende şaşırdım hangisini hassasşyeti daha yüksek bilmiyorum ama aldığım test ultra erken üzerinde öyle yazıyor yarın tekrar test yaparım artık yoksa da yapacak bişey yoksiz ne yaptınız
Bende bugün. Artimed strip yaptım hiç bişey çıkmadı awox yanılttı sanırımİnşallahben tekrar test yaptım After 10 marka silik bile çıkmadı sanırım Awox markanın bile yalancı çizgisi yine beni buldu
Evet öyle olan çok insan var bakalım sonucumuz ne olacakBen bugün test yaptım tekrardan negatif gölge bile yok yarın kadın doğum doktoruna gideceğim , hislerim şu şekilde belirtilerin hepsini yaşıyorum dün ciddi bir bulantı yaşadım akşam durduk yere ve bence benimki yeni kanda çıkıp idrarda çıkmayan çok insan varmış bir de benim idrarımın konsantre hali bile şuan beyaza dönük sarı valla ben anlamadım bu kadar belirtiye kanda da çıkmazsa daha da test falan yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?