Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bisi göremedim . Bazen lekelenme olabilir. Adet baslangicina işaret olabilirKızlar testime bakar mısınız son adet tarihim 24kasim 19unda pembe kanama tarzı çok az lekelenme oldu 1gun sürdü kesildi
19undan beri gelen giden yok düzenli olurumBen bisi göremedim . Bazen lekelenme olabilir. Adet baslangicina işaret olabilir
Sağlık ocağında kan ver canm kesin sonuç alırsın testler bazen hatalı çıkabiliyor19undan beri gelen giden yok düzenli olurum
Awox çok güvenilir diye okumuştum burda o yüzden çizgiyi görebiliyor musunuz diye merak ediyorumSağlık ocağında kan ver canm kesin sonuç alırsın testler bazen hatalı çıkabiliyor
Ben göremedim canm . Ne sıkıntınız var canmAwox çok güvenilir diye okumuştum burda o yüzden çizgiyi görebiliyor musunuz diye merak ediyorum
Ben hafif çizgi gördüm ama bu pozitif midir bilmiyorum kendim henüz göremediğim için canım ama hafif çizgi gördüm,
Ben hafif çizgi gördüm ama bu pozitif midir bilmiyorum kendim henüz göremediğim için canım ama hafif çizgi gördüm,
19 aralıktaki yumurtlama kanaması olabilirmiydi acaba adetine ne kadar var
Ben gördüm hayali çizgi siyahım si inşallah vardır pembeye dönerİçi böyle
İnşallahBen gördüm hayali çizgi siyahım si inşallah vardır pembeye döner