- 28 Eylül 2023
- 384
- -15
5 gün var 2 günde 2 katlar inşallahCanım yapmakla kalmayıp illaki varsa kanda çıkar dedim iki gün önce kan verdim 0,46 çıktı şimdide eczaneden days doctor diye erken gebelik aldım yine bişey yok adetime de 4 yada 5 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 gün var 2 günde 2 katlar inşallahCanım yapmakla kalmayıp illaki varsa kanda çıkar dedim iki gün önce kan verdim 0,46 çıktı şimdide eczaneden days doctor diye erken gebelik aldım yine bişey yok adetime de 4 yada 5 gün var
Benim adetim oldu vallaha ama bu sefer bir acayip oldu adetim bitmek üzere nerdeyse hergün kasıklarıma giren ağrının hatti hesabı yok.Canım yapmakla kalmayıp illaki varsa kanda çıkar dedim iki gün önce kan verdim 0,46 çıktı şimdide eczaneden days doctor diye erken gebelik aldım yine bişey yok adetime de 4 yada 5 gün var
Hiç umudum yok çokta üzüldüm kürtajdan bu yana 9 ay geçti hamilelik yok hala inşallah adet olmam da katlar değer inşallah5 gün var 2 günde 2 katlar inşallah
Üşütmüş olabilir sin kadın doğuma muaneye git kist falan varmi baktır kuzum ağrı sebebi ondan da olabiliyor derlerBenim adetim oldu vallaha ama bu sefer bir acayip oldu adetim bitmek üzere nerdeyse hergün kasıklarıma giren ağrının hatti hesabı yok.
Ben sürekli doktor kontrolüne gidiyorum canım zaten senin gibi benimde olmadı 5 ay oldu düşük yapalıÜşütmüş olabilir sin kadın doğuma muaneye git kist falan varmi baktır kuzum ağrı sebebi ondan da olabiliyor derler
Asıl umut, umudun bittiği yerde başlarHiç umudum yok çokta üzüldüm kürtajdan bu yana 9 ay geçti hamilelik yok hala inşallah adet olmam da katlar değer inşallah
Üşütmüş olabilir sin kadın doğuma muaneye git kist falan varmi baktır kuzum ağrı sebebi ondan da olabiliyor derkerBenim adetim oldu vallaha ama bu sefer bir acayip oldu adetim bitmek üzere nerdeyse hergün kasıklarıma giren ağrının hatti hesabı yok.
İnşallah güzel haberleri alırız. Ben ilk kürtajdan 5 ay sonra hamile kalmıştımBen sürekli doktor kontrolüne gidiyorum canım zaten senin gibi benimde olmadı 5 ay oldu düşük yapalı
Üşütmüş olabilir sin kadın doğuma muaneye git kist falan varmi baktır kuzum ağrı sebebi ondan da.
Maalesef ben de çok ümitleniyorum ama olmuyor. Nasipte şimdi yokmuş demekki.İnşallah güzel haberleri alırız. Ben ilk kürtajdan 5 ay sonra hamile kalmıştım
İnşallah canım artık stresten kafayı yedim. Şimdi yine test yaptımMaalesef ben de çok ümitleniyorum ama olmuyor. Nasipte şimdi yokmuş demekki.
Ama senin olma ihtimali var inşallah o değer yükselir
Canım nasılsın yaptın mı test varmi gelişme?. 3 gün gecikmedeyim test negatif çıktı adet olacak gibi ağrım var kaç gündür olamadım Bi türlü stresten geciktim galibaMaalesef ben de çok ümitleniyorum ama olmuyor. Nasipte şimdi yokmuş demekki.
Ama senin olma ihtimali var inşallah o değer yükselir
Yok canım ben adet oldum 3 gün öncede doktora gittim doktor da şaşırdı doktor benden çok ümitliydi sağlam olan yumurtalığın çatlamıştı neden olmadı diye. Ama nasip işte bu sefer de olmadı tekrar femare , folik asit aspirine devamCanım nasılsın yaptın mı test varmi gelişme?. 3 gün gecikmedeyim test negatif çıktı adet olacak gibi ağrım var kaç gündür olamadım Bi türlü stresten geciktim galiba
Bende hala olmadım adet şimdi test yapacam bakalım. Kaç gündür adet ağrım var olamadım adetYok canım ben adet oldum 3 gün öncede doktora gittim doktor da şaşırdı doktor benden çok ümitliydi sağlam olan yumurtalığın çatlamıştı neden olmadı diye. Ama nasip işte bu sefer de olmadı tekrar femare , folik asit aspirine devam
Bende hala olmadım adet şimdi test yapacam bakalım. Kaç gündür adet ağrım var olamadım adet
Yok kuzum hiç umudum yokta yine yapayım dedim işte haber ederim yapacam şimdiİnşallah yeni bebeiş geliyordur
Tamam mutlaka haber etYok kuzum hiç umudum yokta yine yapayım dedim işte haber ederim yapacam şimdi
Canım testi yaptım peşine adet oldumTamam mutlaka haber et
Tam bunu atarken sana adet oldumTamam mutlaka haber et
Tam umutlandığın anda hayatın sana son sözü olmuş canım vallaha. Neyse olsun nasip ten öte yol yokmuş. Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallahTam bunu atarken sana adet oldum