Evet gördüm kaç dk ta çıktı ikinci çizgi kuruma çizgiside olabilirMerhaba kızlar adete 5 gün var test yaptım şimdi sanki hayali cizgi var gibi bakar mısınız
2 dk icinde çıktı canım yeni yapmıştımEvet gördüm kaç dk ta çıktı ikinci çizgi kuruma çizgiside olabilir
Buda farklı markaydı iki gün önce yapmıştım sonradan çıkmıştı ikinci bundaEvet gördüm kaç dk ta çıktı ikinci çizgi kuruma çizgiside olabilir
Var gibi gözüküyor canım inşallah vardır :)) adet gecikmeni bekle birde öyle yap yada gecikmeden sonra kan verip öğrenebilirsinBuda farklı markaydı iki gün önce yapmıştım sonradan çıkmıştı ikinci bunda
Awox yalancı çizgi çıkartmazMerhaba kızlar adete 5 gün var test yaptım şimdi sanki hayali cizgi var gibi bakar mısınız
İnşallah canim haber veririm duruma göreVar gibi gözüküyor canım inşallah vardır :)) adet gecikmeni bekle birde öyle yap yada gecikmeden sonra kan verip öğrenebilirsin
Ay inşallah canim ya yarın tekrardan yapacam atarım yine.sende gördün mu var demi cizgiAwox yalancı çizgi çıkartmazhamilesin bence
Canim bende bilmiyorum gece kaset test yaptım ondada bunlar gibi çıktı.simdi sağlık ocağına kan verip geldim.erken gebelik prodoctor aldım yapacam birazdanmerhaba durumunuz nedir acaba ?
Canim şimdi sağlık ocağına kan verip geldim ve erken gebelik aldım tekrardan yapacam atarım size resmini.bide göğüslerim 3,4gundur cok ağrıyor arrti ağrı şişti sanki icine asit dokmusler yanıyor gibi ben o yüzden test yapmak istedim inşallah vardır bana dua edinizMerhaba bence kan verin:) var gibi duruyor ikisinde de gördüm
Hayırlı haberlerini bekliyoruz:)Canim şimdi sağlık ocağına kan verip geldim ve erken gebelik aldım tekrardan yapacam atarım size resmini.bide göğüslerim 3,4gundur cok ağrıyor arrti ağrı şişti sanki icine asit dokmusler yanıyor gibi ben o yüzden test yapmak istedim inşallah vardır bana dua ediniz
canım tüm testler böyle pozitifse kan testinde pozitif çıkacaktır :)Canim bende bilmiyorum gece kaset test yaptım ondada bunlar gibi çıktı.simdi sağlık ocağına kan verip geldim.erken gebelik prodoctor aldım yapacam birazdan
Hayırlı haberlerini bekliyoruz:)
Buda prodoktor simdi yaptımcanım tüm testler böyle pozitifse kan testinde pozitif çıkacaktır :)
Bunlarda var mı çıplak gözle. Fotoğrafta göremedim deBuda prodoktor simdi yaptım
fotoda belli olmuyor ama var mı silik çizgi vsBuda prodoktor simdi yaptım
fotoda belli olmuyor ama var mı silik çizgi vs