Avukatlar

sevgili avukat hanımlar :)

ben de hukuk fakültesi öğrencisiyim de bana bir avukat olarak geçirdiğiniz sıradan bir iş gününüzü anlatır mısınız?evinize,ailenize yeterince vakit ayırabiliyor musunuz?yoksa illa birinden fedakarlık etmeniz mi gerekiyor?

ben hukuku çok seviyorum,avukat olmayı ve kendi büromu açmak istiyorum.ama kendi bürom olunca onun sıkıntısı da çok olur diyenler var ve bu şekilde çok fazla mı çalışmam gerekir?

Merhaba, ben de avukatım : )

6 sene özel sektör sonrası, 1 senedir kamu kurumunda çalışıyorum.

Merhaba, oldukça yorucu ve stresli bir meslek bizimkisi. Ben İstanbul da yaşıyorum, adliyeler dağınıkken çok zordu. Ama şimdi adliyelerin toplanması ile koşuşturmalar daha azaldı diyebilirim. Bir iş gününde, önce duruşmalara girip, sonra icra dairelerinde işlerini yapıp, daha sonra da ofisine gidip dilekçeni yazabiliyorsun. Her gün aynı yoğunlukta olmaz, değişebilir. İstersen her şeye de vakit ayırırsın ama yorgunluktan şikayet etmeyeceksen :)

Ben kendi büromu açmak istemedim, özel sektör sonrası şimdi kamu kurumunda çalışıyorum ve daha huzurluyum. Tercih meselesi tabi ki, siz büronuzu başta açarsanız çok daha rahat edersiniz ki tavsiye de ederim. Başarılar dilerim.

merhabalar arkadaşlar konuyu açalı bir hayli zaman olmuş fakat belki bakarsınız diye birşey danışmak istedim ben de şu an öğrenimini tamamlamış halihazırda stajının 6. ayında olan bir hukukçuyum gelecek konusunda oldukça fazla kaygılarım var başlangıç için avukat yanında tecrübe edimek mi daha iyi yoksa elimizi taşın altına sokup hemen büro açmak mı yoksa kurum avukatlığı mı hpş kpsss de kalkacakmış yazdıklarıma bakarak nasıl bir kördüğüm içerisinde olduğumu anlayabilirsiniz =(

Merhaba, ben de avukatım : )

6 sene özel sektör sonrası, 1 senedir kamu kurumunda çalışıyorum.
Merhaba , merkezi atama ile mi yerleştiniz ve kaç puanla? Özelde başlanıldığında tahminen ne kadar kazanılıyor ? Yeni mezunum bende

Herkese selamlar ben de avukatım Başlığınız pek yoğun değil burada daha fazla avukat olduğunu düşünüyorum. Umarim ilgi yogunlasir ve meslektaşlarımızla paylasimlarimiz artar. Bazen bizi bizden başkası anlamıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…