yurt dışına giderken velayet kimde ise diğer eşten izin alınması gerekiyor diye biliyorum .Slm arkadaşlar bu sorun benimle değil teyzemle alakalı,
Teyzem yurtdışında yaşıyor Türkiye'ye dönüş yapmıştı ama geri gidecek,
Eşiyle boşanma davası var ve eniştem 2 çocuğun velayetini bana ver ama yurtdışına götürmesi sana ait olsun ben o şekilde imza veririm demiş.
Çocuklar biri 5 biri 7 yaşında...
Böyle bişey var mı velayeti eniştem alsa bile teyzem yurtdışına götürebilir mi çocukları bana acil yardımcı olur musunuz ?
(Gerçi enişteme pek güven olmaz o konuda velayeti aldıktan sonra vermeyebilir çocukları nasıl yapılabilir bu dava)
Ha bi de teyzem velayeti alsa ama eniştem çocukların yurtdışına çıkması için izin vermese yine götüremez mi ?
Yanlış anlatmış olabilirim bu şekilde açıklayabildim sadece kusura bakmayın :)
Tşkler şimdiden..
böyle resmi konularda bile yalan söyleyebilecek kadar alçalmış demek .Enişteniz çok komik.
İnsanları kolay kandırabileceğini zannediyor.
Madem çocukları göndermeye razı neden velayeti istiyor.
Velayet eniştede olursa teyzeniz tahsis edilen zamanlar dışında çocuklarını alamaz.
Yurt dışına da götüremez.
Avukat değilim ama böyle biliyorum,,
yurt dışına giderken velayet kimde ise diğer eşten izin alınması gerekiyor diye biliyorum .
Arkadaşımız ikinci evliliğini yine ikinci evliliğini yapan rus bir bayanla evlendi.
Kadının kocası olacak şerefsiz 10000 dolar talep etmişti imza karşılığında .Arkadaşımız da ödemişti kadın yeter ki gelsin diye ordan biliyorum .Rusya da bile imza gerekiyor .
ama velayet adam da olacaksa kadın ancak tatillerde filan götürebilir yurt dışına .Yaz tatilinde .Onun dışında nasıl götürecek ki .Tongaya düşmesin .
Enişteniz çok komik.
İnsanları kolay kandırabileceğini zannediyor.
Madem çocukları göndermeye razı neden velayeti istiyor.
Velayet eniştede olursa teyzeniz tahsis edilen zamanlar dışında çocuklarını alamaz.
Yurt dışına da götüremez.
Avukat değilim ama böyle biliyorum,,
yahu zaten ne yapacak çocukları alıp.Sırf intikam işte .Aynenn bende böyle düşünüyorum vermesin velayeti mecbur izin vermek zorunda kendisi de göndermeye çocuklar doğma büyüme yurtdışındalar buraya ayak uyduramıyorlar...
Aynen kendini akıllı zannediyor bende dedim yeme diye teyzeme şu an bizde kalıyor eniştem de kandırmaya çalışıyor çocukları almak için..
böyle resmi konularda bile yalan söyleyebilecek kadar alçalmış demek .
Geçen hafta kendi avukatıma bu soruyu sordum.
Velayet bende. Ben istediğim zaman çocuklarımı yurt dışına çıkarabilirim.
Babaları çıkarmak isterse benden yazılı izin almak zorunda. Yazılı izinsiz çıkaramaz.
yahu zaten ne yapacak çocukları alıp.Sırf intikam işte .
o imzayı verirse eşine yurtdışına bir hayır demesiyle kesinlikle alıp götüremez çocuklarını bence sakın velayeti vermesin dirensin....
Enayi sandı galiba sizi.... Uyanığa bak sen ...
Erkeklerin çoğunun kendini akıllı zannedip kuş kadar beyinleri olmadığını düşünüyorum çoğu zaman .
Çocuk kandırdıklarını zannediyorlar baksana .
Erkeklerin çoğunun kendini akıllı zannedip kuş kadar beyinleri olmadığını düşünüyorum çoğu zaman .
Çocuk kandırdıklarını zannediyorlar baksana .
Hem izinsiz götüremez hemde nafaka vermemek için velayeti istiyor olabilir mi?Tuhaf bir adam teyzem 20 yıl kahrını çekmiş şimdi çocukları için birazda yurtdışına geri gitmek istiyor diye boşanır gidersin demiş o yüzden boşanıyorlar çocukları vermemek için velayet istiyor ben gönderirim seninle diyomuş teyzeme..
Kadınların zekası ile başedemezler zaten .Katılıyorum.
Hem izinsiz götüremez hemde nafaka vermemek için velayeti istiyor olabilir mi?
Kadınların zekası ile başedemezler zaten .
Kadın kötü olmayı istemeye görsün .
Çoğu kadın kocası ile geçiniyorsa kocalarının dört dörtlük olmalarından değil .
Kendi iyiliklerinden anlayışlarından .(Hakikaten cadaloz kadınları tenzih ederek yazıyorum)
pis herif .Bilmiyorum olabilir de ama zaten bu iki çocuk dışında 2 çocuk daha var sonuçta 18i doldurana kadar onlara da nafaka vermek zorunda değil mi ?
Aynen sırf huzursuzluk çıkmasın diye katlanan ne kadar kadın var eşlerini çeken benim teyzem de öyle en ufak şeyi bile abartmayı sever bu adam hep ben bilirim havasında çocukları kendisinden nefret eder davranışlarından..
pis herif .
hımbıl hımbıl otururlar kadının gölgesinde .
Kadın gitmeye kalkınca olmadık komiklikler yaparlar .
Vallahi kuş beyinli çoğu
Velayet teyzendeyse verir ama çocukların velayetleri kendisindeyse vermez. Çünkü kendi bakıyor olacak.
Canım bence teyzen eşine vermesin velayeti sıkıntı olur birde dediğim gibi nafaka falan alamaz ayrıca eşi izin vermezse çocukları sadece mahkemenin söylediği zamanlarda görebilir.Bugün gidip daha boşanma davasını açacaklar kendisi arayıp böyle demiş teyzemde avukata gitmeden tam bi öğrenim diye bana sordu bende burdan fikir alırım diye yazdım hemen velayet muhtemelen teyzeme verirler yaşları küçük olduğu için ...