- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 123
- 39
- Konu Sahibi benmesela01
merhaba. karşı taraf kızımı görüntülü görmek için beyan göndermiş ben ertesi günü avukata cevap dilekçesi yazalım dedim kendim hazırladım ve gönderdim aradan 1 hafta geçmesine rağmen göndermedi salladı resmen dilekçeyi şimdi ara karar vermiş hakim istemediğim bir karar geldi. bu avukatımı değiştirmek istiyorum baştan beri davama hiç ilgili değildi.ite kaka götürdü resmen. bu arada bütün ücretini ödedim ve bu ücretlerini de annesinin hesabına attırdı.
bana dediği karşı tarafın vekalet ücretini de benden alacakmış. onu haksız yere azil edecekmişim. dava açaçakmış bana. sonra fikir değiştirip o zaman davaya yeni avukatınızı da ekleyin vekalet yarı yarıya bölünsün falan demeye başladı. hakaret etmeye bile başladı.
daha sonra yanına çağırıyor bi evrak imzalamam lazımmış ıslak imzalı. istifa edecek sanırım tam anlayamadım.
bana yardım eder misiniz haklarım nelerdir. bunları talep edebilir mi? yarın neye dikkat etmeliyim ? teşekkür ederim.
bana dediği karşı tarafın vekalet ücretini de benden alacakmış. onu haksız yere azil edecekmişim. dava açaçakmış bana. sonra fikir değiştirip o zaman davaya yeni avukatınızı da ekleyin vekalet yarı yarıya bölünsün falan demeye başladı. hakaret etmeye bile başladı.
daha sonra yanına çağırıyor bi evrak imzalamam lazımmış ıslak imzalı. istifa edecek sanırım tam anlayamadım.
bana yardım eder misiniz haklarım nelerdir. bunları talep edebilir mi? yarın neye dikkat etmeliyim ? teşekkür ederim.