Kızlar merhaba 👋🏻 bu sorunlu araç vardı herkes çok güzel yorum yaptı çok teşekkür ederim şimdi kısa özet geçiçem eşimin abisi zamanında eşimin üzerine yaptı bu aracı.. Ama aracı abisi almış ve o kullanmış iki ay öncesi yaklaşık birine usülsüz noterden satış olmadan veriyor aracı üstelik üstünde...
www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşlar lütfen bilgili olanlar bana yanıt versin abisi zamanında eşimin üzerine kendisine araba almış eşimin üstüne borç birikmiş yığılmış yapılandırma yapıldı. Abisi eşime sormadan arabayı satmış imzasız vermiş bu araç hacizli bir araç trafik ve vergi borçları ödenmediği için abisi hergün...
www.kadinlarkulubu.com
Kızlar ben son konumu açıyorum ister şikayet edin ne yaparsanız yapın ister hesabımı kapattırın.. Biliyorsunuz eşimin abisi zamanında eşimin üzerine bir araba almış ve o araba şuan hacizli 16 binden fazla borcu var hatta bugünde eve kağıt geldi trafik cezası kağıdı esimin üzerine olduğu için...
www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşlar merhaba ben geçenlerde yine konu açmıştım eşimin abisi eşimin üstüne araba almış bütün borçlar trafik cezası ve vergi borçları eşimin üzerine birikti şimdi baktım 16 bin ve araca e haciz de konmuş yapılandırma başvurusu yapıldı şubat 1 de ilk taksit ödenmesi gerekiyor ama bu zamana...
www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşlar zamanında eşimin üstüne abisi araba almış kendi işleri battığı için arabayı eşimin üzerine yapmış ve kaç senedir borç ödemiyor vergi ve trafik cezası hep bize geliyor haliyle eşimde abisini sürekli uyarıyor abisi sürekli oyalıyor ödeyeceğim diye ama öderken yok.. 20. 000 bine yakın...
www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşlar ben daha öncede bir çok konu açmıştım evliliğim ve eşim ailesi ile ilgili.. Şimdi size bişey sorucam, eşimi çok seviyorum iyi bir insan bizim için herşeyi yapan iyi niyetli bir kişi ama bu iyi niyetini kendi annesi babası ve abisini de kullanmış fazlası ile abisi batmış yardım etmiş...
www.kadinlarkulubu.com
Avukat veya bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar e hacizli trafik ve vergi borçlu araç bu borçlar Ödenmeden muayeneye sokulabiliyor mu acaba?
www.kadinlarkulubu.com
Arkadaşlar merhaba daha önce bir kaç sefer bu konu üzerine post açmıştım.. Eşimin üzerine abisi bir araba almış abisi kullanıyor vergi borçları eşimin üzerine birikmiş 16 bin civarı ve e devlette hacizli görünüyor bu araç tedirginim korkuyorum çğn eşimin abisi tam bir üç kağıtçı her dediği...
www.kadinlarkulubu.com
Yani bilemiyorum, bari bir-iki avukata gider danışır insan, 8 konu açıp, psikolojisinden olacağına.