tesekkur ederim, evet dogru
Zaten konu sahibine gore ucret muhabbeti yapanlar gercekten yardimci olmak isteyenler degilmis.
Simdi hanimefendi soruyorum size:
1- babamizin oglu musunuz? Neden size hayir icin yardimci olmak isteyelim? İlk mesajinizde isteyenlere ozelden bilgi verilecektir demissiniz ya, neden isteyelim sizce boyle bir seyi? Sevap point kazanmak icin belki
2- biz 4 sene sadece okuduk, oncesi hazirlik kismini saymiyorum bile, uzerine 1 sene staj gorduk. Bizim akranlarimiz suslenip gezerken, ben zombi gibi sinavdan sinava kosuyordum. Onume bakip okumaktan ve agir kitaplari dosyalari tasimaktan boyun fitigi olustu bende.
3- gece gunduz calisiyorum, kimi zaman colugumun cocugumun vaktini caliyorum, bazen kendime ayiracagim vakti. Yani biz cok bedel odedik avukat olmak icin, keza her meslek sahibi bedel odedi. O yuzden bir kasiyere bugun hayir icin kasada dur diyebiliyor musunuz? Ya da ogretmene 1 ay cocuguma hicbir ucret almadan yardimci ol diyebiliyor musunuz? Tahminim hayir. O yuzden avukata da diyemezsiniz. Kim neden vakit ayirip, sorununuzu okuyup, dusunup kafa patlatsin ve cevap versin size?