- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
- 168
sgkya ihbar telefonlarının çoğu kızkardeş ve annelerden geliyor .Kadın babasının maaşını almaya devam etsin diye sahte boşanma yapıp aynı evde yaşayan çiftler varya onları nereye şikayet edebiliriz?
Biliyorsunuz kul hakkı resmen devleti dolandiriyolar bu sayede 25 senedir bunu yapıyorlarmış ev araba çok rahatlıkla aldılar göz yummak istemiyorum
onları denetimler araştiriyor biz degil sadece görevimi yapıyoruz..korkmana gerek yok devlet güvendeniz olsun.:)kişinin adı açıklanıyor mu? insan bu devirde korkuyor da. bilip susmak zorunda kalıyoruz.
itiraz edenler de genelde aralarına da husumet olanlar oluyor...
aslında isimsiz dilekçeleri de işleme alınsa (gerçi hakkından gelemeyiz)
koca başka sevgili başkaGenel kişiler içinde durumun şöyle olması gerekmez mi: başvurup aldığı maaşı iptal etmeleri gerekir. Resmiyette kocası olmasa da aslında aynı evde yaşadığı ve harcamalarını yaptığı bir kocası var...
aynen öle.aslında özürlü bakım parası yada yoksul parası veriyor devlet.. maaş bağlıyor... neden yasal yollar gerine dolandırıcılık...
Genel kişiler içinde durumun şöyle olması gerekmez mi: başvurup aldığı maaşı iptal etmeleri gerekir. Resmiyette kocası olmasa da aslında aynı evde yaşadığı ve harcamalarını yaptığı bir kocası var...
evet kul hakkı ama;Kadın babasının maaşını almaya devam etsin diye sahte boşanma yapıp aynı evde yaşayan çiftler varya onları nereye şikayet edebiliriz?
Biliyorsunuz kul hakkı resmen devleti dolandiriyolar bu sayede 25 senedir bunu yapıyorlarmış ev araba çok rahatlıkla aldılar göz yummak istemiyorum
onları denetimler araştiriyor biz degil sadece görevimi yapıyoruz..korkmana gerek yok devlet güvendeniz olsun.:)
Z zeymur eşi sakat ise malulen emeklilk alabilir. ve tanzimati da alabilir yada bakım parasi alabilir. başvuru yapabilirdi. durumu iyi olmayanlara SGK ve sosyal hizmet yardimci olur.. ama başvuru yapmalari gerekiyor.
aslında özürlü bakım parası yada yoksul parası veriyor devlet.. maaş bağlıyor... neden yasal yollar gerine dolandırıcılık...
görevlendirme yapıyorsunuz, anladım... eski iş yerimin birisinde muhakkik sizi falanca kişi şikayet etti demiş. biz şok olmuştuk. belki cinayet sebebi olur... kim bilir...
Kesinlikle katılıyorum hayatim boyunca gördüğüm yanlışları herzaman duzeltmeye çalıştım elimden geldiğince bu olayi da çok düşündüm türkiyede yaşam koşulları zayif diye insan her firsatta dolandırıcılık mi yapsınBen bu konuda karismayin diyemeyecegim. Cunku benim gozumun onunde bir yanlislik var ve susamam diye dusunuyorum. Simdi sirket sahipleri vergi kaciriyor olabilir ben eger sahit olsam onuda sikayet ederim ama ona sahit olmuyorum ben bu duruma sahit oluyorum. Batti balik yan gider zenginler devleyi yiyor fakirler niye yemesin diye bir mantigi kabul edemem. Devleti hortumlayan zenginlerin sirket sahiplerininde burnundan fitil fitil gelsin. Bunu bilip goz yuman devlet erkani varsa onlarinda gelsin.
onlar yediği için insanlar geçinemiyor ve bu yola başvuruyorBen bu konuda karismayin diyemeyecegim. Cunku benim gozumun onunde bir yanlislik var ve susamam diye dusunuyorum. Simdi sirket sahipleri vergi kaciriyor olabilir ben eger sahit olsam onuda sikayet ederim ama ona sahit olmuyorum ben bu duruma sahit oluyorum. Batti balik yan gider zenginler devleyi yiyor fakirler niye yemesin diye bir mantigi kabul edemem. Devleti hortumlayan zenginlerin sirket sahiplerininde burnundan fitil fitil gelsin. Bunu bilip goz yuman devlet erkani varsa onlarinda gelsin.
çok geliyor şikayetler bildiği gibi degil yani... Devlet güvende olsun... ama kimsenin ismi bildirmesin. husumet olmasin.. olayda yaşandı bunu birisi şikayet etmiş duymuş adamda o şikayet edeni dövmüş ismi sölediği için.. o yüzden dikkat etmelisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?