• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat hanımlar bakabilir misiniz? (dolandırıcılık)

Ben de olsam şikayet ederim. Vazgeçmeyin. Yetim hakkı yiyorlar göz yummayın lütfen. Herkesin ilkokul mezunu diye cahil göreceği annem, alt kat komşumuzun kocasını şikayet etti kaçak elektrik kullanıyor diye. Üstelik bizim başımızda baba yoktu. Adam gelip kapıya dayanabilirdi zaten öncesinde de içip içip gürültü yapıyor diye annem üstüne yürümüştü adamın. İlk şüpheleneceği bizdik. Herkes üzerine düşeni yapmalı

Seni çok iyi anlıyorum ..
Bizim de bir akrabamiz var imam nikahı ile evlendiler . Kadının kocasıda böyle çok inançlı gibi görünen biri. Sarıklı cübbeli falan.
Kadının 2 kardeşi var. O 2 kardeşinin durumu öyle kötü ki... 2-3 ay süt girmediği oluyor benim evime dedi bana. Daha 1 yaşına gelmeyen çocukları var ikisinin de.. Bu kadın bu parayi alıp kardeşlerine yardım bile etmiyor.
Yiyor içiyor geziyor. Onlarında babasının parası barı ver her ay 200 lira birine.. Benimde içimden çok geçti şikayet etmek ama cesaret edemedim açıkçası...
Kesinlikle katılıyorum hayatim boyunca gördüğüm yanlışları herzaman duzeltmeye çalıştım elimden geldiğince bu olayi da çok düşündüm türkiyede yaşam koşulları zayif diye insan her firsatta dolandırıcılık mi yapsın

Seni çok iyi anlıyorum ..
Bizim de bir akrabamiz var imam nikahı ile evlendiler . Kadının kocasıda böyle çok inançlı gibi görünen biri. Sarıklı cübbeli falan.
Kadının 2 kardeşi var. O 2 kardeşinin durumu öyle kötü ki... 2-3 ay süt girmediği oluyor benim evime dedi bana. Daha 1 yaşına gelmeyen çocukları var ikisinin de.. Bu kadın bu parayi alıp kardeşlerine yardım bile etmiyor.
Yiyor içiyor geziyor. Onlarında babasının parası barı ver her ay 200 lira birine.. Benimde içimden çok geçti şikayet etmek ama cesaret edemedim açıkçası...
Canım öyle bi yazmışsin ki neredeyse aynı kişi mi dedim kendi kendime
Bunlarda böyle ozkardesi var koydeler durumları kötü hiçbir şekilde destek vermiyolar
Hiçbirşey demiyorum Allah sorsun adaletini göstersin ben şikayet etmeyi düşünüyorum

Bende çok dusundum canım ama ogrenilirse ben olduğum kötü olur dedim. Birde kocasının soyadını falan bilmiyorum. Ciddi ciddi düşündüm yanı ama cesaret edemedim..
O çocukların halini gordukce içim acıyor. Ondan bundan aldıkları kıyafetlerle geziyorlar .. Anneleri de oyle . Giyecek dogru durust seyleri yok. Dogru duzgun yiyemiyorlar bile ..Teyzeleri 150 liralık eşarp takıyor. 200 liralık cantasiyla hava atıyor. Kocasına kocasının çocuklarına harcıyor. Ki kocası da zengin. .. Allah büyük. Çok büyük günah. Barı al yarısını kardeşlerine ver insafsız...
Canım öyle bi yazmışsin ki neredeyse aynı kişi mi dedim kendi kendime
Bunlarda böyle ozkardesi var koydeler durumları kötü hiçbir şekilde destek vermiyolar
Hiçbirşey demiyorum Allah sorsun adaletini göstersin ben şikayet etmeyi düşünüyorum

Bende çok dusundum canım ama ogrenilirse ben olduğum kötü olur dedim. Birde kocasının soyadını falan bilmiyorum. Ciddi ciddi düşündüm yanı ama cesaret edemedim..
O çocukların halini gordukce içim acıyor. Ondan bundan aldıkları kıyafetlerle geziyorlar .. Anneleri de oyle . Giyecek dogru durust seyleri yok. Dogru duzgun yiyemiyorlar bile ..Teyzeleri 150 liralık eşarp takıyor. 200 liralık cantasiyla hava atıyor. Kocasına kocasının çocuklarına harcıyor. Ki kocası da zengin. .. Allah büyük. Çok büyük günah. Barı al yarısını kardeşlerine ver insafsız...
Canim herseyi ayni bunların
Bak ne diycem sen ver seninkileri ben şikayet edim. Benimkinide verim sen şikayet edim.:D nasıl olsa açığa çıksa da sorun olmaz.:D

Benim rahmetli dedem öldüğünde annanem tek kız olduğundan hem babasının maaşı bağlanmış hem dedemin biri SGK biri BAĞ-KUR annanem babasının Maaş kartını anneme vermiş yıllardır annem alıyor tabiki Maaş annanem adına annem babam evli bazen boşannaya gerek kalmıyor biraz düşünce yeter :KK51:bizim mah vardı böle bi komşu ihtiyaçlarıda yok du boşandılar Maaş için bir yıl içinde kadının kocası sahiden öldü Yediği haram yanına kar kaldı:KK14:

Back
X