- 12 Ocak 2010
- 16.668
- 25.042
- Konu Sahibi TamBirMerve
pardo yaş kaç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sensin.Pardonda sen kimsin sen kendini ne sanıyorsun da bana böyle küçük düşürücü konuşabiliyorsun. Konuşmaların tamamını bile yazmadım amaç burda bir çok insanın dediği gibi olabilir ki olmayadabilir belkide kendini beğenmişin biridir sizin gibi o yüzden öyle cevap vermiştir. Çok buldumcuk biri olsaydım 4 gündür mesaj atmadan durmazdım adamın yakasına yapışır devamlı mesaj atar rahatsız etmezdim. Burada ihtimaller üzerine nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında soru sordum sonuçta bu adam tanışalım dedi mi dedi benimde ilgimi çekti mi çekti nokta
Adama dibi düşmüş ama caktırmamaya çalışıyor neymiş işte hinlik yapmayı severiz adam he diyince 3gündür buluşma bekliyorsun komik
Yaş kaç cnm?
Güzel eğlenmişsiniz de bizene bundan?
Gördüğüm halen daha elle tutulur bir meşguliyetiniz yokki aklınıza gelip adamı eklemişssiniz.
Arkadaşının sevgilisine acıdım şuan, yazık adamı bir nevi aldatmış.
Hukuki sebeple yazmamıştım dedim... buluşmamızda hukuki amaçla olmayacak zaten dedi. anladım bu konu hakkında heralde.. tanışalım o zaman dedim gündüz konuşuruz dedi. tamam dedim. mesajlaşmadık şuan 3 gün geçti ben hiç yazmadım sonuçta o bitirdi konuşmayı onun yazması gerek öyle değil mi. çok istese zaten yazardı. ne yapıyım kızlar aradan çok zaman geçmeden en mantıklı yapılacak şey nedir bu durumda ? mesaj atmıyım dimi
Hayır adam ne yapsın beni allah aşkına çok istese bir sürü kız vardır peşinde. başta yazdığım şeylerde normal konulardı yani