Avukat benimle tanışmak istedi sonrası yokk

Pardonda sen kimsin sen kendini ne sanıyorsun da bana böyle küçük düşürücü konuşabiliyorsun. Konuşmaların tamamını bile yazmadım amaç burda bir çok insanın dediği gibi olabilir ki olmayadabilir belkide kendini beğenmişin biridir sizin gibi o yüzden öyle cevap vermiştir. Çok buldumcuk biri olsaydım 4 gündür mesaj atmadan durmazdım adamın yakasına yapışır devamlı mesaj atar rahatsız etmezdim. Burada ihtimaller üzerine nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında soru sordum sonuçta bu adam tanışalım dedi mi dedi benimde ilgimi çekti mi çekti nokta
Tamam canım sensin. :p

Adama dibi düşmüş ama caktırmamaya çalışıyor neymiş işte hinlik yapmayı severiz :KK70: adam he diyince 3gündür buluşma bekliyorsun komik :KK70:

Tamam dediğiniz gibi olabilir de niye hor görüyorsunuz onu anlamadım bu site milleti hor görme küçük düşürme sitesi mi yoksa yardımcı olmaya çalışmak sorunlarımızı paylaşmak için bir yer mi. Amacınız ne yani. Her şey anlattığım gibi adamın peşine takılma gibi bir amacım olsaydı çoktan anlaşılırdı niyeti zaten

Yaş kaç cnm?
Güzel eğlenmişsiniz de bizene bundan?
Gördüğüm halen daha elle tutulur bir meşguliyetiniz yokki aklınıza gelip adamı eklemişssiniz.
Arkadaşının sevgilisine acıdım şuan, yazık adamı bir nevi aldatmış.

Konumu bir daha okumanızı tavsiye ederim. Arkadaşımın sevgilisi var demedim, sevdiği biri var dedim.

Ya yeter yazmayın artık sizden yardım bekleyende kabahat sorunlumusunuz nesiniz ya sayenizde salak olmadığım mı kaldı, arkadaşının sevgilisine bakan kız, yuva yıkan kadın olmadığım mı kaldı valla helal olsun. Konuyu tam okumadan anlamadan yorum yapıyorsunuz arkadaşımın sevdiği var dedim sevgilisi var demedim bu bir. Öylesine yazdık dedim saçma sapan konuyu saptırdınız kafaya koymuş takıntılı biriymişim gibi. ben böyle bir çoook insana yazdım merak etmeyin kafamı taksam çoktan takmıştım birine. Bide hepiniz sanki sosyal medyada asil leydiler gibi davranıyorsunuz ya da yaşınız 60 falan.
Ben burda adam bana ölüyo bitiyo ben pas vermiyorum mu dedim ? aksine bu adam nasıl benle tanışmayı istedi diye şaşırdım çünkü hiç o tarz bir adam değil. Avukat diye göklere çıkarmışsın diyenler ben ömrümde ilk defa avukat görmüyorum annem avukat bende adalet okudum. dgs ile de hukuka geçicem inşallah adamla konuşmamızda bununla ilgiliydi. Bide yukarıya yazmayı unutmuşum ben ne için dediğimde adam tanışmak amaçlı dedi.
Bu siteye yeni üyeyim ama fark ettiğim bir şey var nedense herkes çok bilmiş, ukala, samanlıkta iğne arar gibi yazılanlardan açık arayıp dikkat çekebilmek için yorum yapılan bir ortam.
Demek istediğiniz sen kimsin de seninle ciddi düşünecek... ayrıyeten avukat avukat diye büyütme diyerekte kendinizi koruma alanına alıyorsunuz ki şimdi yanlış anlaşılmasın burda kızı çekemediğimizi falan sanmasınlar diye.
Keşke bakkal çırağı yazsaydım da hastalıklı ruhunuz kabarmasaydı

adamin o olduguna eminsin ama dimi? fake hesap olmasin. valla ben nazi sevmiyorum icimden yazmak geliyorsa yazardim

Hukuki sebeple yazmamıştım dedim... buluşmamızda hukuki amaçla olmayacak zaten dedi. anladım bu konu hakkında heralde.. tanışalım o zaman dedim gündüz konuşuruz dedi. tamam dedim. mesajlaşmadık şuan 3 gün geçti ben hiç yazmadım sonuçta o bitirdi konuşmayı onun yazması gerek öyle değil mi. çok istese zaten yazardı. ne yapıyım kızlar aradan çok zaman geçmeden en mantıklı yapılacak şey nedir bu durumda ? mesaj atmıyım dimi :KK43:

Ilk adimi sen atmissin , simdi yapman gereken beklemek. Neden bu kadar acele ediyorsun. + Sevgilisi olabilir, baska konustugu kizlar olabilir. Yoktu ama deme , erkekler kendini saklamayi iyi bilir.

Valla adam görür görmez bulusmaktan tanışmaktan bahsediyorsa niyet faklıdır bence. Dikkatli olmak lazım tehlikeli sularda yuzmeyin derim.

X