Avukat benimle tanışmak istedi sonrası yokk

İki arkadaş adamı işletmeye çalışıyorsunuz yaşlar kaç sizin?Adam belli ki yememiş zeki yani ama siz hala haber beklediğinize göre yemeyi bırak çiğnemeden yutmuşsunuz. Afiyet olsun :)

O değil de arkadaşının sevgilisi olduğu halde mi böyle "küçük hinlikler" yapıyorsunuz? Sevgilisi bilse "aman küçük bi hinlikmiş canım" deyip geçeceğini sanmıyorum. Ayrıca başlıktan da adamın sırf mesleği için tanışmak istediğinizi düşünüyorum. Avukat bey açısından bakacak olursak kendisine yazan bir çok kızdan birisin sadece. O ara birisi daha fazla ilgisini çekmiştir ilgisini oraya yönlendirmiştir. Önemsenecek bir durum yok yani.

başlığa bakınca adam sana gelip tanışalım dedi de arkası gelmedi sandım

sen yazmışsın adam da bu geceyi birlikte geçirebilir miyiz diye bakmış uzak olunca vazgeçmiş

ya da seninle eğlenmiş

bu arada adam avukat olunca ne oluyor ki

yani bizim evde var bir tane de, ben bir artısını göremedim henüz

kızlar da hiç sosyal medyadan ekleyip yazmıyor bir eksikliği var galiba

Dakka bir gol bir ne buluşması ? Adam size takılmış bence size özel olduğunu sanmıyorum :olamaz:

Adam içinden “ bi saf daha buldum eğleneyim biraz demiş” ama uzakmış .ve sallamamış. Bu kadar basit .

Sonra vay efendim duygularimla oynadilar,kandirdilar.Boyle saflikla daha ne olsun bekliyordun konu sahibi ya.Adama boyle yem atarsan seni de o boyle yemler.Bekle dur atar digerlerinden sira gelirse sana mesaj.
+1 aynen.
Saçma sapan şeyler,ne kadar boş vakti varsa artık. Bende konu başlığından ciddi bir şey sandım sosyal medyada herkes herkese ulaşabiliyor artık iki mesaj atılınca kendilerini nimetten sanmalar filan...

İyi akşamlar herkese. Sosyal medya aracılıgıyla tanıdıgım bir insan var şimdi bunun önceside var önce arkadasım yazmıştı yakın arkadaşımla böyle hinlikler yapmayı severiz :KK70: öylesine valla takılıyoduk avukatmıs buda hee dur bakim ne yazcak selam yazıyım falan diye.. neyse yazdı arkadasım, adam cevap verdi konuştular bunlar bir iki gün ama adamın ağzından cımbızla laf alıyor adam hiç yüz vermiyor resmi ve umursamaz bir şekilde konuşuyor. arkadaşımda takmıyordu zaten sevdiği hoşlandığı biri var çünkü. neyse sonra aradan aylar geçti bu adam aklıma geldi dur bir yazayım bakim napıyor diye :KK70: adam ilgimi çekmişti biraz... istek attım kabul etti o da bana attı.

Merhaba dedim merhaba dedi. konuşabilir miyiz dedim. hukuki konuşma ücretlidir dedi bende yok hukuki değil dedim bir şeyler zırvaladım. sonra nerede oturuyorsun dedi, söyledim. çok uzak dedi. Anlamadım dedim. Buluşucaz ya dedi. Ben şok :KK57:

Hukuki sebeple yazmamıştım dedim... buluşmamızda hukuki amaçla olmayacak zaten dedi. anladım bu konu hakkında heralde.. tanışalım o zaman dedim gündüz konuşuruz dedi. tamam dedim. mesajlaşmadık şuan 3 gün geçti ben hiç yazmadım sonuçta o bitirdi konuşmayı onun yazması gerek öyle değil mi. çok istese zaten yazardı. ne yapıyım kızlar aradan çok zaman geçmeden en mantıklı yapılacak şey nedir bu durumda ? mesaj atmıyım dimi :KK43:
evli oldugu aklına gelmiştir

Canim çocuk resmen takılmalık gibi cevap vermis cok kustahca sende bundan buyuk anlamlar cikarma 3 gun araliksiz konuştuk çok hoş sohbetimiz kafamız sardı buluşmak istiyor desen heh tamam derdim de adamın amacı belli

İyi akşamlar herkese. Sosyal medya aracılıgıyla tanıdıgım bir insan var şimdi bunun önceside var önce arkadasım yazmıştı yakın arkadaşımla böyle hinlikler yapmayı severiz :KK70: öylesine valla takılıyoduk avukatmıs buda hee dur bakim ne yazcak selam yazıyım falan diye.. neyse yazdı arkadasım, adam cevap verdi konuştular bunlar bir iki gün ama adamın ağzından cımbızla laf alıyor adam hiç yüz vermiyor resmi ve umursamaz bir şekilde konuşuyor. arkadaşımda takmıyordu zaten sevdiği hoşlandığı biri var çünkü. neyse sonra aradan aylar geçti bu adam aklıma geldi dur bir yazayım bakim napıyor diye :KK70: adam ilgimi çekmişti biraz... istek attım kabul etti o da bana attı.

Merhaba dedim merhaba dedi. konuşabilir miyiz dedim. hukuki konuşma ücretlidir dedi bende yok hukuki değil dedim bir şeyler zırvaladım. sonra nerede oturuyorsun dedi, söyledim. çok uzak dedi. Anlamadım dedim. Buluşucaz ya dedi. Ben şok :KK57:

Hukuki sebeple yazmamıştım dedim... buluşmamızda hukuki amaçla olmayacak zaten dedi. anladım bu konu hakkında heralde.. tanışalım o zaman dedim gündüz konuşuruz dedi. tamam dedim. mesajlaşmadık şuan 3 gün geçti ben hiç yazmadım sonuçta o bitirdi konuşmayı onun yazması gerek öyle değil mi. çok istese zaten yazardı. ne yapıyım kızlar aradan çok zaman geçmeden en mantıklı yapılacak şey nedir bu durumda ? mesaj atmıyım dimi :KK43:

netten buldugun kısıden genellıkle hayır gelmıyor. adamı tanımıyorsun bıle. kımbılır sosyal medyada kımlerı dusuruyordur belkıde

Yani sosyal medyadan selam yazdınız diye adamın sizi gerçekten tanıyacağına ihtimal verdiniz öyle mi? Direkt buluşalım demiş yani bundaki manayı çözmek için alim olmaya gerek yok.

Damacanaya bile hallenen bir cinsiyetten bahsediyoruz, peşinde bir sürü kız vardır diye düşünmeyin.

+1 aynen.
Saçma sapan şeyler,ne kadar boş vakti varsa artık. Bende konu başlığından ciddi bir şey sandım sosyal medyada herkes herkese ulaşabiliyor artık iki mesaj atılınca kendilerini nimetten sanmalar filan...

Pardonda sen kimsin sen kendini ne sanıyorsun da bana böyle küçük düşürücü konuşabiliyorsun. Konuşmaların tamamını bile yazmadım amaç burda bir çok insanın dediği gibi olabilir ki olmayadabilir belkide kendini beğenmişin biridir sizin gibi o yüzden öyle cevap vermiştir. Çok buldumcuk biri olsaydım 4 gündür mesaj atmadan durmazdım adamın yakasına yapışır devamlı mesaj atar rahatsız etmezdim. Burada ihtimaller üzerine nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında soru sordum sonuçta bu adam tanışalım dedi mi dedi benimde ilgimi çekti mi çekti nokta

X