- 28 Aralık 2017
- 175
- 278
- Konu Sahibi TamBirMerve
Kusura bakma ama şu tavra ben de olsam ne arkadaşına ne sana yazardım. Canınız sıkılıyor macera arıyorsunuz herhalde.
Konuşmalar için mi diyorsun ? ne var tavrımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakma ama şu tavra ben de olsam ne arkadaşına ne sana yazardım. Canınız sıkılıyor macera arıyorsunuz herhalde.
Evet, önce arkadas yazmış dalga geçer gibi zaten sevgilisi olmasına rağmen, arkadan sen dur bi bakayım napıyor bu demişsin gayri ciddi bir şekilde. Adam çok ciddiye almamış açıkçası. Ne münasebet yaşadığın yeri soruyor, bodoslama "buluşucaz ya?" Falan diyor. Sen o tipte biri olmayabilirsin üstteki mesajında belirttiğin gibi ama karşı tarafta bıraktığın izlenim ister istemez bu yönde olmuş gibi geldi bana. Adam sana yazsa da ciddi bir sey bekleme bence.Konuşmalar için mi diyorsun ? ne var tavrımda
Bide şöyle bir durum var onun arkadaş listesindeki bir kız bana istek attı. bende kabul ettim ve mesaj attım tanışıyor muyuz diye. cevap vermeden engelledi. şimdi bu vesileyle konuşma başlatabilirim diye düşünüyorum adamla. sizin arkadaşınız bu sanırım bana istek atmış vs diye... mantıklı mı (konuşma başlatmayı kafama koyarsam)
Ablacim kokular git gide pislesiyor ama hadi hayirlisi sen kafana koymuşsun. Sen bildigini yap sonucu da buraya yaz niyeti neymis hep birlikte ogrenelim.
Evet, önce arkadas yazmış dalga geçer gibi zaten sevgilisi olmasına rağmen, arkadan sen dur bi bakayım napıyor bu demişsin gayri ciddi bir şekilde. Adam çok ciddiye almamış açıkçası. Ne münasebet yaşadığın yeri soruyor, bodoslama "buluşucaz ya?" Falan diyor. Sen o tipte biri olmayabilirsin üstteki mesajında belirttiğin gibi ama karşı tarafta bıraktığın izlenim ister istemez bu yönde olmuş gibi geldi bana. Adam sana yazsa da ciddi bir sey bekleme bence.
Yorumumu da olumsuz değerlendirme, arkadaşım da olsan bunları söylerdim.
Baya ağır işsizlik tabiİyi akşamlar herkese. Sosyal medya aracılıgıyla tanıdıgım bir insan var şimdi bunun önceside var önce arkadasım yazmıştı yakın arkadaşımla böyle hinlikler yapmayı severiz öylesine valla takılıyoduk avukatmıs buda hee dur bakim ne yazcak selam yazıyım falan diye.. neyse yazdı arkadasım, adam cevap verdi konuştular bunlar bir iki gün ama adamın ağzından cımbızla laf alıyor adam hiç yüz vermiyor resmi ve umursamaz bir şekilde konuşuyor. arkadaşımda takmıyordu zaten sevdiği hoşlandığı biri var çünkü. neyse sonra aradan aylar geçti bu adam aklıma geldi dur bir yazayım bakim napıyor diye adam ilgimi çekmişti biraz... istek attım kabul etti o da bana attı.
Merhaba dedim merhaba dedi. konuşabilir miyiz dedim. hukuki konuşma ücretlidir dedi bende yok hukuki değil dedim bir şeyler zırvaladım. sonra nerede oturuyorsun dedi, söyledim. çok uzak dedi. Anlamadım dedim. Buluşucaz ya dedi. Ben şok
Hukuki sebeple yazmamıştım dedim... buluşmamızda hukuki amaçla olmayacak zaten dedi. anladım bu konu hakkında heralde.. tanışalım o zaman dedim gündüz konuşuruz dedi. tamam dedim. mesajlaşmadık şuan 3 gün geçti ben hiç yazmadım sonuçta o bitirdi konuşmayı onun yazması gerek öyle değil mi. çok istese zaten yazardı. ne yapıyım kızlar aradan çok zaman geçmeden en mantıklı yapılacak şey nedir bu durumda ? mesaj atmıyım dimi
Bu devirde iyi tanımadıgınız biriyle buluşmayı göze alıyorsunuz ..İyi akşamlar herkese. Sosyal medya aracılıgıyla tanıdıgım bir insan var şimdi bunun önceside var önce arkadasım yazmıştı yakın arkadaşımla böyle hinlikler yapmayı severiz öylesine valla takılıyoduk avukatmıs buda hee dur bakim ne yazcak selam yazıyım falan diye.. neyse yazdı arkadasım, adam cevap verdi konuştular bunlar bir iki gün ama adamın ağzından cımbızla laf alıyor adam hiç yüz vermiyor resmi ve umursamaz bir şekilde konuşuyor. arkadaşımda takmıyordu zaten sevdiği hoşlandığı biri var çünkü. neyse sonra aradan aylar geçti bu adam aklıma geldi dur bir yazayım bakim napıyor diye adam ilgimi çekmişti biraz... istek attım kabul etti o da bana attı.
Merhaba dedim merhaba dedi. konuşabilir miyiz dedim. hukuki konuşma ücretlidir dedi bende yok hukuki değil dedim bir şeyler zırvaladım. sonra nerede oturuyorsun dedi, söyledim. çok uzak dedi. Anlamadım dedim. Buluşucaz ya dedi. Ben şok
Hukuki sebeple yazmamıştım dedim... buluşmamızda hukuki amaçla olmayacak zaten dedi. anladım bu konu hakkında heralde.. tanışalım o zaman dedim gündüz konuşuruz dedi. tamam dedim. mesajlaşmadık şuan 3 gün geçti ben hiç yazmadım sonuçta o bitirdi konuşmayı onun yazması gerek öyle değil mi. çok istese zaten yazardı. ne yapıyım kızlar aradan çok zaman geçmeden en mantıklı yapılacak şey nedir bu durumda ? mesaj atmıyım dimi
Neden olmasin? Bir suru kiz vardirda listeye bide seni ekler fena mi :)Hayır adam ne yapsın beni allah aşkına çok istese bir sürü kız vardır peşinde. başta yazdığım şeylerde normal konulardı yani
O kızlar da götürülüyorsa sanki onlar da mı öyle ki acaba?Avukat diye adama yazmışsınız once .. sonra taaaa bak nerden aklına geldiyse o kadar zaman sonra senin aklına gelmiş. Sonra sen yazmışsın.. birde ben şansımı deneyeyim demişsin. Ki arkadaşın konuşmuş adamla önceden.ama sen bunu onemsememissin. Sonra adam senle dalga geçer gibi bulusacaz ya falan yazmış. Seni sallasana ciddiye alsa böyle yazmazdi.ki netten bir avukat ciddi ilişki aramaz. Avukat değil çoğunluk erkek aramaz düzeltelim de meslek ayrımı yapmıyorum.ha bu arada adamın gerçekten avukat olduğundan emin misiniz.sanalda öyle çok avukat doktor asker numarası yapıp kız götüren şerefsizler var...