- 28 Aralık 2017
- 175
- 278
-
- Konu Sahibi TamBirMerve
Başka amaçla buluşmak istediği aklınıza gelmedi mi hiç ???
yanlış anlaşılacak bişey demedimHayır adam ne yapsın beni allah aşkına çok istese bir sürü kız vardır peşinde. başta yazdığım şeylerde normal konulardı yani
Senden yana demiyorum nihayetinde erkek ve buluşmaya dair konuşma şekliHayır adam ne yapsın beni allah aşkına çok istese bir sürü kız vardır peşinde. başta yazdığım şeylerde normal konulardı yani
+100000Atma bekle dicem o da atmazsa boyle curuyup gidicek..1)sosyal medyadan mutlu pozlarina paylasimlarina devam et 2)arayan sen olma bekle3)fazla umursamiyomus gb dawran 4)hep mutluyum havasi yarat ise yaricak.
Bence sizle cok saygısızca konusmus tekrar bulusmak istediginize emin misiniz? Hepsini icine katmayayim ama meslektasim erkeklerin cogu maalesef çapkın ve kibirlidir. Bana hic olumlu bir imaj cizmedi niyeti de farkli gibi geldi yine de siz bilirsiniz.
Adamın niyet belli işte daha nasıl anlatsındı? Kimbilir kaç kişi daha yazıyor sizin gibi, o da eleme yapıyor belli ki.
Senden yana demiyorum nihayetinde erkek ve buluşmaya dair konuşma şekli
Sen gözünü acik tut yinede
+100000
Arkadaşımla konuştuğu zaman hiç böyle konuşmamıştı ama benle konuşunca direk konuya girdi çok şaşırdım. bide şöyle bi durum var akdaşım da zamanında benimki gibi bir konuyla mesaj atmıştı adama. söylediklerimiz benzer yani. şüphelenmiş olma durumunu düşündüm... bişeyleri çakmış olabilir mi diye ama aylar geçti aradan yani günde bir sürü insanla konuşuyodur belkide hatırlamaz... çok kafam karıştı
Atma bekle dicem o da atmazsa boyle curuyup gidicek..1)sosyal medyadan mutlu pozlarina paylasimlarina devam et 2)arayan sen olma bekle3)fazla umursamiyomus gb dawran 4)hep mutluyum havasi yarat ise yaricak.
Cok amiyane konuşacağım şimdiden özür dilerim. Arkadasiniza bakmis begenmemis. Sizin fotolariniza bakmis gideri var demis. Siz ona yazdiginiz icin de tamam bu her yola gelir demis. Ozellikle sizin yazmanizi bekliyor ki sen bana geldin ikimiz de isimizi gorduk eyvallah deyip cekip gidecek. Tek derdi yataga atmak siz bunla gorusseniz lafi utanmadan direk hangi otele gidiyoruza getirir oyle de yuzzus bence
Hiçte öyle şey bir tipim yok....