- 28 Aralık 2017
- 175
- 278
- Konu Sahibi TamBirMerve
İyi akşamlar herkese. Sosyal medya aracılıgıyla tanıdıgım bir insan var şimdi bunun önceside var önce arkadasım yazmıştı yakın arkadaşımla böyle hinlikler yapmayı severiz öylesine valla takılıyoduk avukatmıs buda hee dur bakim ne yazcak selam yazıyım falan diye.. neyse yazdı arkadasım, adam cevap verdi konuştular bunlar bir iki gün ama adamın ağzından cımbızla laf alıyor adam hiç yüz vermiyor resmi ve umursamaz bir şekilde konuşuyor. arkadaşımda takmıyordu zaten sevdiği hoşlandığı biri var çünkü. neyse sonra aradan aylar geçti bu adam aklıma geldi dur bir yazayım bakim napıyor diye adam ilgimi çekmişti biraz... istek attım kabul etti o da bana attı.
Merhaba dedim merhaba dedi. konuşabilir miyiz dedim. hukuki konuşma ücretlidir dedi bende yok hukuki değil dedim bir şeyler zırvaladım. sonra nerede oturuyorsun dedi, söyledim. çok uzak dedi. Anlamadım dedim. Buluşucaz ya dedi. Ben şok
Hukuki sebeple yazmamıştım dedim... buluşmamızda hukuki amaçla olmayacak zaten dedi. anladım bu konu hakkında heralde.. tanışalım o zaman dedim gündüz konuşuruz dedi. tamam dedim. mesajlaşmadık şuan 3 gün geçti ben hiç yazmadım sonuçta o bitirdi konuşmayı onun yazması gerek öyle değil mi. çok istese zaten yazardı. ne yapıyım kızlar aradan çok zaman geçmeden en mantıklı yapılacak şey nedir bu durumda ? mesaj atmıyım dimi
Merhaba dedim merhaba dedi. konuşabilir miyiz dedim. hukuki konuşma ücretlidir dedi bende yok hukuki değil dedim bir şeyler zırvaladım. sonra nerede oturuyorsun dedi, söyledim. çok uzak dedi. Anlamadım dedim. Buluşucaz ya dedi. Ben şok
Hukuki sebeple yazmamıştım dedim... buluşmamızda hukuki amaçla olmayacak zaten dedi. anladım bu konu hakkında heralde.. tanışalım o zaman dedim gündüz konuşuruz dedi. tamam dedim. mesajlaşmadık şuan 3 gün geçti ben hiç yazmadım sonuçta o bitirdi konuşmayı onun yazması gerek öyle değil mi. çok istese zaten yazardı. ne yapıyım kızlar aradan çok zaman geçmeden en mantıklı yapılacak şey nedir bu durumda ? mesaj atmıyım dimi