• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

bırı kısır dedı galıba :27:

Bende geldım, almanyadayım :34: kımsecıkler yok muuu :30:
selam canim hosgeldin, almanyaninneresinden??? biraz kendinden bahsedermisin tanisma baabibda:34:

yeni gelenler hosgelmisler
kizlar fazla takilamiyorum bu ara tatil bildiginiz gibi cocuklardan firsat kalmiyor
umarim herkesler iyidir

aynen bendede durum o, tatli yoruculuklar,tatli telaslar. malumunuz oldugu üzere tatilden icin almanyaya geldim ailemin yanina ondan cok fazla nete gelmeye zamanim olmuyor :21:
ama sizleri cok seviyorum

selam canim hosgeldin, almanyaninneresinden??? biraz kendinden bahsedermisin tanisma baabibda:34:

Hoşbulduk canım :79:

Kölndeyım ben sen nerde yaşıyorsun?

20 yaşındayım, Ausbıldung yenı bıttı sayılır taze Hemşıreyım :94:

Başka ne anlatayım kı :26:

Şuan kölndeyım ama bı kaç aydır burda yaşamıyorum düsseldorfa yakın mınıcık bı şehırde ış buldum orda ev tuttum

Iznımı aılemle geçırmek ıçın kölne geldım :ssz: öyle ışte off anlatamadım hıç bırşey sen sor ben anlatayım olmaz mııı :27:

Hoşbulduk canım :79:

Kölndeyım ben sen nerde yaşıyorsun?

20 yaşındayım, Ausbıldung yenı bıttı sayılır taze Hemşıreyım :94:

Başka ne anlatayım kı :26:

Şuan kölndeyım ama bı kaç aydır burda yaşamıyorum düsseldorfa yakın mınıcık bı şehırde ış buldum orda ev tuttum

Iznımı aılemle geçırmek ıçın kölne geldım :ssz: öyle ışte off anlatamadım hıç bırşey sen sor ben anlatayım olmaz mııı :27:

ben bekcikada yasiyorum normalde ama suanda almanyadayim wittende, bochuma yakin. düsseldorf ta cok güzeldir tadini cikar, okulun bitirdigin icinde ayrica tebrik, artik bi igne yaparsin, mutluluk ignesi :) varmi yilbasi icin bi programin? akacakmisin gecelere :D

ben bekcikada yasiyorum normalde ama suanda almanyadayim wittende, bochuma yakin. düsseldorf ta cok güzeldir tadini cikar, okulun bitirdigin icinde ayrica tebrik, artik bi igne yaparsin, mutluluk ignesi :) varmi yilbasi icin bi programin? akacakmisin gecelere :D

Mutluluk ığnesını bulursam ilk kendıme, sonra sana yaparım söz :90:

Yılbaşı ıçın bı fıkrım yok şuan, Türkıyeye erkek arkadaşımın yanına gıtmeyı düşünüyorum kısmetse :26:

Sen ne yapmayı düşünüyorsun, adam akıllı bırşey de yok kı kölnde, ya da var ama ben bılmıyorum :97:

aynen iyikii burasi var, herturlu dert tasa olunca bazen kendi derdime sukrediyorum

ayrica guzel dostluklar kuruyoz bu daha da guzel :7:

kiz ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum,bunun ortasini nasil bulcagiz :52::52:

bırı kısır dedı galıba :27:

Bende geldım, almanyadayım :34: kımsecıkler yok muuu :30:

kisirmi nerdeeee :52::52::52:

yeni gelenler hosgelmisler
kizlar fazla takilamiyorum bu ara tatil bildiginiz gibi cocuklardan firsat kalmiyor
umarim herkesler iyidir

bunlarin weinachtindan biktim kac gündür heryer kapali :19:

sende hosgeldin cnm
almanyanin neresindensin
biride cikip KÖLN desin yahuuuuuuuuuuu:19::19::19:

niye kiz kölnden olmayanlar üvey evlatmi oluyor :52:

Mutluluk ığnesını bulursam ilk kendıme, sonra sana yaparım söz :90:

Yılbaşı ıçın bı fıkrım yok şuan, Türkıyeye erkek arkadaşımın yanına gıtmeyı düşünüyorum kısmetse :26:

Sen ne yapmayı düşünüyorsun, adam akıllı bırşey de yok kı kölnde, ya da var ama ben bılmıyorum :97:

en guzeli erkek ark yanina gitmektir :) genclik iste :1:

ben burali degilim ki canim burda yasayanlar bisey bulsun da bizi de davet etsin ne guzel olurdu

en guzeli erkek ark yanina gitmektir :) genclik iste :1:

ben burali degilim ki canim burda yasayanlar bisey bulsun da bizi de davet etsin ne guzel olurdu

evet evet bencede en güzelı onun yanında yenı yıla gırmek :16:

ben bıraz bakınıyım eğer gıtmezsem Türkıyeye güzel bırşey bulursam senıde davet ederım :1:

kiz ben geliyorum sen yoksun sen geliyorsun ben yokum,bunun ortasini nasil bulcagiz :52::52:

kisirmi nerdeeee :52::52::52:

bunlarin weinachtindan biktim kac gündür heryer kapali :19:

niye kiz kölnden olmayanlar üvey evlatmi oluyor :52:

hahaha

ben burlardayim canim ya, senin orda varmi yilbasi kutlamalarin ?

evet evet bencede en güzelı onun yanında yenı yıla gırmek :16:

ben bıraz bakınıyım eğer gıtmezsem Türkıyeye güzel bırşey bulursam senıde davet ederım :1:
tamam :)

bılemıyorum vallah bı yerlerde kısır yapcam mı yapalım mı ne yazmış bırısı onu gördüm koştum geldım bende :27:

kostuk ama ortada kisir yok ))))
yanina da pogaca ve cay ooh, olsada yesek :26:

:54::54:

kuzey güney başlıyor canım kaçtım ben,
gece burda olursanız sohbete devam ederız kaynaşırız :32:

:16:
tamam canim gece bekleriz :37:

Iyi aksamlar kizlaaar bende Hollandadan katiliyorum aranizaa :31:

hos geldin canim hollandanin neresinden? kendinden bahset biraz :21:

ben evde olucagim cocuklarimla esimle ,degisik yemekler yapip evde pineklicegim :9:

sen belcikaya nezman dönceksin ?

ben yilbasindan sonra dönecegim ins canim 3-4 gibi

hosgeldin aramiza :52: tanisalim

tamam canim, cocuklar olunca disari cikilmiyo ki zaten fazla :44:

eee kimse yapmamissa biz yapalim ozman hadi kollari sivayin :52:
bencede yapalim, ben ins belcikaya dönünce kendimi ayarlarim eger gelmek isteyen olursa haberleselim misafir ederim sizi canlarim :34:

tamam canim, cocuklar olunca disari cikilmiyo ki zaten fazla :44:

bencede yapalim, ben ins belcikaya dönünce kendimi ayarlarim eger gelmek isteyen olursa haberleselim misafir ederim sizi canlarim :34:

cocuklari büyüteyim evde durmicam sokak sokak gezicem :52::52:

belcikada yasam almanyadan farklimi ?

cocuklari büyüteyim evde durmicam sokak sokak gezicem :52::52:

belcikada yasam almanyadan farklimi ?

bende öyle yapcam ah bi büyüseler ins :emir_bebek:

belcika cok cok gerilerde canim almanya gibi olmasi imkansiz gibi bisey cografyasi yuzunden avrupada yoksa avrupanin yanina yaklasmazdi

Back